Νεϊμάρ – Μπρούνα Μπιανκάρντι: Ο χωρισμός "βόμβα" και το σεξουαλικό συμβόλαιό τους

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2023 14:51 Νεϊμάρ – Μπρούνα Μπιανκάρντι: Ο χωρισμός "βόμβα" και το σεξουαλικό συμβόλαιό τους

Χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να πάρουν ο Νεϊμάρ και η καλλονή σύντροφός του Μπρούνα, έναν μόλις μήνα αφότου υποδέχθηκαν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

Τίτλοι τέλους στη σχέση του Νεϊμάρ και της συντρόφου του Μπρούνα Μπιανκάρντι, οι οποίοι χώρισαν επίσημα μόλις ένα μήνα μετά τη γέννηση του πρώτου τους παιδιού.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της DailyMail, ο χωρισμός τους έσκασε σαν “βόμβα”, εν μέσω ισχυρισμών ότι ζήτησε από την Aline Farias, μοντέλο του Onlyfans γυμνό περιεχόμενο και παρά το “σεξουαλικό συμβόλαιο” που είχε συνάψει με τη σύντροφό του.

Την είδηση επιβεβαίωσε η ίδια η Μπιανκάρντι, η οποία με ανάρτησή της στο Instagram έγραψε: “Αυτό είναι ένα ιδιωτικό θέμα, αλλά επειδή συχνά με συνδέουν με ειδήσεις, υποψίες και αστεία, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι δεν είμαι σε σχέση.

Είμαστε οι γονείς της Mavie και αυτός είναι ο λόγος της σχέσης μας. Ελπίζω να μη με συνδέετε πια τόσο συχνά με τις ειδήσεις. Σας ευχαριστώ”.

Ο Νεϊμάρ είχε βρεθεί αντιμέτωπος με κατηγορίες για απιστία το τελευταίο διάστημα, καθώς νωρίτερα φέτος κυκλοφόρησε υλικό που τον έδειχνε να διασκεδάζει με δύο διαφορετικές γυναίκες σε νυχτερινό κέντρο της Ισπανίας.

Μάλιστα, δημοσίευμα της BILD υποστήριξε ότι το ζευγάρι είχε “ένα περίεργο σεξουαλικό συμβόλαιο” που επέτρεπε στον Νεϊμάρ να φλερτάρει και να κοιμάται με άλλες γυναίκες.

Ακόμη πιο περίεργο είναι ότι υπήρχαν και συγκεκριμένοι όροι. Μεταξύ άλλων ο Βραζιλιάνος δεν επιτρεπόταν να φιλήσει τη γυναίκα στο στόμα, έπρεπε να χρησιμοποιεί προφυλακτικό κατά τη διάρκεια του σεξ και ότι η σχέση έπρεπε να παραμείνει μυστική.

Τον Ιούνιο μάλιστα αντιμετώπισε νέες κατηγορίες για απιστία, αυτή τη φορά με την influencer Fernanda Campos, γεγονός που τον ώθησε να ζητήσει δημόσια συγγνώμη στην Μπιανκάρντι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση