Αποφυλακίζονται ακόμη 10 Κροάτες κατηγορούμενοι για τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2023 19:42 Αποφυλακίζονται ακόμη 10 Κροάτες κατηγορούμενοι για τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια

Μέχρι και σήμερα έχουν γίνει δεκτές 40 αιτήσεις αποφυλάκισης

Δέκα Κροάτες, οι οποίοι είχαν οδηγηθεί στη φυλακή, κατηγορούμενοι στην υπόθεση των αιματηρών επεισοδίων στη Νέα Φιλαδέλφεια, που οδήγησαν στον θανάσιμο τραυματισμό του Μιχάλη Κατσούρη, αποφυλακίζονται με όρους.

Οι ανακριτικές αρχές έκαναν δεκτές τις αιτήσεις που είχαν καταθέσει οι κατηγορούμενοι, «ανάβοντας το πράσινο φως», για να ανοίξει η πόρτα της φυλακής με τους όρους της απαγόρευσης εισόδου στη χώρα για την παρακολούθηση αγώνων και της καταβολής εγγυοδοσίας 1.000 ευρώ.

Συνολικά, μέχρι και σήμερα έχουν γίνει δεκτές 40 αιτήσεις αποφυλάκισης κατηγορουμένων, οι οποίοι ήταν μεταξύ των 105, που είχαν οδηγηθεί στη φυλακή. Ανάμεσα στους κατηγορούμενους είναι 102 Κροάτες, δύο Έλληνες και ένας αλβανικής καταγωγής.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν κατατεθεί περισσότερες από 90 αιτήσεις αποφυλάκισης και τις επόμενες ημέρες οι ελληνικές δικαστικές αρχές αναμένεται να αποφανθούν σχετικά.

Πάντως, οι πρώτοι αποφυλακισθέντες έχουν ήδη επιστρέψει στην Κροατία.

Πηγή: Newsbeast

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση