Ατρόμητος – Ολυμπιακός: Μένει εκτός ο Ελ Αραμπί για τους Πειραιώτες

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2023 22:37 Ατρόμητος – Ολυμπιακός: Μένει εκτός ο Ελ Αραμπί για τους Πειραιώτες

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί ήταν πρωταγωνιστής και ο μοναδικός σκόρερ στην αναμέτρηση Πανσερραϊκός – Ολυμπιακός, αλλά όλα δείχνουν ότι δεν θα καταφέρει να βοηθήσει την ομάδα του και στο επόμενο παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο.

Ο Ολυμπιακός θα φιλοξενηθεί την Πέμπτη (21/12/23, 20:30, LIVE από το Newsit.gr) από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι για την 15η αγωνιστική της Super League 1, αλλά ο Ελ Αραμπί αναμένεται να μείνει εκτός για τους Πειραιώτες.

Ο Μαροκινός επιθετικός αποκόμισε έναν τραυματισμό από το παιχνίδι στις Σέρρες και λόγω ενοχλήσεων, το πιο πιθανό σενάριο είναι να μείνει εκτός αποστολής. Ο Ολυμπιακός έχει πάντως διαθέσιμους για το ματς με τον Ατρόμητο, τους Ελ Καμπί και Γιόβετιτς.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση