Ολυμπιακός: Ανακοινώθηκε η συνεργασία με τον Κούγια - Αναλαμβάνει νομικός σύμβουλος των «ερυθρολεύκων»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 2023 18:35 Ολυμπιακός: Ανακοινώθηκε η συνεργασία με τον Κούγια - Αναλαμβάνει νομικός σύμβουλος των «ερυθρολεύκων»

Επίσης με την ιδιότητα του αντιπροέδρου θα εκπροσωπεί την ΠΑΕ στο συμβούλιο της Super League

Την έναρξη της συνεργασίας της με τον Αλέξη Κούγια ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ερυθρόλευκης ΠΑΕ  ο Αλέξης Κούγιας θα είναι νομικός σύμβουλός της, ενώ παράλληλα θα είναι και εκπρόσωπος της στο συμβούλιο της Super League με την ιδιότητα του Αντιπροέδρου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον κ. Αλέξιο Κούγια, ο οποίος αναλαμβάνει νομικός σύμβουλος της ομάδας μας. Ο κύριος Κούγιας θα είναι και εκπρόσωπος της ομάδας μας στο συμβούλιο της Super League με την ιδιότητα του Αντιπροέδρου».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση