Βόλος – Παναθηναϊκός 0-3: Επιστροφή στις νίκες στη Super League με πρωταγωνιστή τον Γερεμέγεφ

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 2023 21:09 Βόλος – Παναθηναϊκός 0-3: Επιστροφή στις νίκες στη Super League με πρωταγωνιστή τον Γερεμέγεφ

Ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ βροντοφώναξε πως μπορεί να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό. Ο Βόλος έβαλε… δύσκολα στο «τριφύλλι» αλλά ο Σουηδός σκόραρε με την είσοδό του στο ματς και διαμόρφωσε με γκολάρα το τελικό 0-3 των «πρασίνων» στο Πανθεσσαλικό και την επιστροφή τους στις νίκες στη Super League.

Με τον Αλεξάντερ Γερεμέγεφ να βάζει φαρδιά – πλατιά την «υπογραφή» του -σημειώνοντας δυο γκολ- ο Παναθηναϊκός πέρασε νικηφόρα από την έδρα του Βόλου (3-0) σε ματς για τη 15η αγωνιστική στη Super League.

Με τη νίκη αυτή, ο Παναθηναϊκός έφτασε τους 34 βαθμούς και ανέβηκε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, αφήνοντας στο -2 τον ΠΑΟΚ που αγωνίζεται την Πέμπτη (21.12) στην έδρα της Κηφισιάς. Πρώτη ήττα για τον Βόλο με τον Άνχελ Λόπεθ στον πάγκο του (έμεινε στους 14 βαθμούς).

Το ματς…

Μετά από ένα πρώτο δεκάλεπτο με αρκετές «μονομαχίες» στο χώρο του κέντρου, ο Παναθηναϊκός ήταν αυτός που ανέλαβε επιθετικές πρωτοβουλίες, πιέζοντας τον Βόλο από τις πτέρυγες. Μλαντένοβιτς και Παλάσιος δέχθηκαν αρκετές κάθετες, την ώρα που ο Ιωαννίδης ήταν καλά μαρκαρισμένος.

Από το 20’ και μετά ο Παναθηναϊκός έγινε πιο επιθετικός και στο 22' δημιούργησε την πρώτη του μεγάλη στιγμή στο ματς. Ο Ιωαννίδης έφυγε από αριστερά, έκανε το συρτό γύρισμα στον Παλάσιος κι εκείνος δεν μπόρεσε να κάνει επαφή με την μπάλα και να πλασάρει σε κενό τέρμα.

Ο Παναθηναϊκός έγινε πιο γρήγορος στην κυκλοφορία της μπάλας και «πάτησε» με μεγαλύτερη συχνότητα την περιοχή του Βόλου. Στο 31’ ο Ιωαννίδης δεν μπόρεσε να πλασάρει καλά και έστειλε αρκετά άουτ την μπάλα, από πλεονεκτική θέση. Ο Έλληνας επιθετικός πλάσαρε ψηλά άουτ και στο 45+3, λίγο πριν τη μικρή περιοχή των γηπεδούχων και από πλάγια θέση αριστερά, στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους.

Ο Παναθηναϊκός είχε την επιθετική πρωτοβουλία και στην επανάληψη, αν και ο Ρούμπεν συνέχισε να κάνει κάποια λάθη στο χώρο του κέντρου. Οι φάσεις όμως δεν ήρθαν κι έτσι ο Γιοβάνοβιτς «ανακάτεψε την τράπουλα» ρίχνοντας στο ματς Ζέκα και Γερεμέγεφ.

Δευτερόλεπτα μετά την είσοδό του στο ματς και στην πρώτη του επαφή με την μπάλα, ο Σουηδός επιθετικός.. βρήκε δίχτυα, κάνοντας το 0-1 για τον Παναθηναϊκό! Με την ψυχολογία με το μέρος του, το «τριφύλλι» έφτασε δυο λεπτά αργότερα στο 0-2, με την κεφαλιά του Αραό.

 

 

 

 

Ο Παναθηναϊκός είχε πλέον «καθαρίσει» την υπόθεση «νίκη», αλλά ο Γερεμέγεφ κρατούσε ένα ακόμα γκολ, που μας άφησε με το στόμα ανοικτό. Μετά από σέντρα του Κώτσιρα, ο Σουηδός έκανε το «ψαλιδάκι», η μπάλα κόντραρε και στον Ασλανίδη, πήρε “τρελά” φάλτσα”, χτύπησε στο δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα του Βόλου (4ο γκολ στην 3η τoυ φετινή εμφάνιση). Η “χρυσή” αλλαγή του Γιοβάνοβιτς “έψαξε” το χατ-τρικ, αλλά στο 86′ ο Κόστιτς έβγαλε με το πόδι το πλασέ που έκανε.

 

 

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση