Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συνάντησε τον Βινίσιους Τζούνιορ της Ρεάλ Μαδρίτης

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 28 Δεκεμβρίου 2023 10:37 Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συνάντησε τον Βινίσιους Τζούνιορ της Ρεάλ Μαδρίτης

O Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν επιβλητικός στο παιχνίδι των Μιλγουόκι Μπακς στην έδρα των Μπρούκλιν Νετς, υπό το “βλέμμα” και του διάσημου ποδοσφαιριστή της Ρεάλ Μαδρίτης, Βινίσιους Τζούνιορ.

Εκμεταλλευόμενος τη διακοπή του ισπανικού πρωταθλήματος, ο Βινίσιους Τζούνιορ ταξίδεψε στη Νέα Υόρκη και είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντά το Μπρούκλιν Νετς – Μιλγουόκι Μπακς, συναντώντας μάλιστα μετά το ματς και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο “Greek Freak” προσέφερε τα παπούτσια του, αλλά και μία υπογεγραμμένη φανέλα του στον σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, με τους δύο αθλητές να φωτογραφίζονται και μαζί, όπως φαίνεται και σε σχετικό video που ανέβηκε στον επίσημο λογαριασμό των Μιλγουόκι Μπακς.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι γνωστός φίλος του ποδοσφαίρου, παίζοντας μάλιστα στην Αθήνα πριν πιάσει την μπάλα του μπάσκετ στα Σεπόλια.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση