Γιουβέντους – Ρόμα 1-0: Νίκη στο ντέρμπι και στο -2 από την κορυφή της Serie A η «γηραιά κυρία»

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 30 Δεκεμβρίου 2023 23:52 Γιουβέντους – Ρόμα 1-0: Νίκη στο ντέρμπι και στο -2 από την κορυφή της Serie A η «γηραιά κυρία»

Η Γιουβέντους νίκησε με 1-0 τη Ρόμα στο ντέρμπι της 18ης αγωνιστικής της Serie A και μείωσε τη διαφορά της από την Ίντερ στην κορυφή της βαθμολογίας, στους δύο βαθμούς.

Ένα γκολ του Ραμπιό από φοβερή ασίστ του Βλάχοβιτς, στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, ήταν αρκετό για να χαρίσει τη νίκη στη Γιουβέντους, η οποία σκόραρε και με τον Κιέζα στο φινάλε του αγώνα με τη Ρόμα, αλλά το γκολ δεν μέτρησε ως οφσάιντ.

Έστω και με το 1-0 πάντως, η Γιουβέντους πήρε τους τρεις βαθμούς από το ντέρμπι της Serie A και έφθασε τους 43 βαθμούς, δύο λιγότερους από την πρωτοπόρο Ίντερ, στο “κλείσιμο” του 2023.

Η Ρόμα του Μουρίνιο από την πλευρά της, γνώρισε την 6η ήττα στη σεζόν και είναι στην 7η θέση.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση