Τζακ Γκρίλις: Η πρώτη ανάρτηση μετά τη ληστεία του 1 εκατ. λιρών στην έπαυλή του - Η συμβουλή του Γκουαρντιόλα

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 01 Ιανουαρίου 2024 15:57 Τζακ Γκρίλις: Η πρώτη ανάρτηση μετά τη ληστεία του 1 εκατ. λιρών στην έπαυλή του - Η συμβουλή του Γκουαρντιόλα

«Οι άνθρωποι που διαπράττουν αυτά τα τρομερά εγκλήματα δεν έχουν ιδέα για τη ζημιά που προκαλούν στις ζωές των ανθρώπων», έγραψε στο μήνυμά του ο ποδοσφαιριστής

«Επίθεση» εναντίον των διαρρηκτών που εισέβαλαν στην έπαυλή του εξαπέλυσε ο αστέρας της Μάντσεστερ Σίτι, Τζακ Γκρίλις, λέγοντας ότι «δεν έχουν ιδέα για τη ζημιά που προκαλούν στις ζωές των ανθρώπων».

Την ώρα που συνέβη η ληστεία ο Άγγλος χαφ αγωνιζόταν στο «Γκούντισον Παρκ» απέναντι στην Έβερτον και οι δικοί του άνθρωποι ήρθαν αντιμέτωποι με κλέφτες, οι οποίοι «μπούκαραν» στην έπαυλή του, κλέβοντας κοσμήματα αξίας 1 εκατ. Λιρών.

Μέλη της οικογένειας του Γκρίλις και η αρραβωνιαστικιά του Σάσα Άτγουντ βρίσκονταν στο ακίνητο εκείνη την ώρα, όταν άκουσαν φασαρία και σήμανε συναγερμός, ανέφερε η Sun. Κανείς δεν έπαθε τίποτα, αλλά φέρεται να κλάπηκαν κοσμήματα και ρολόγια αξίας 1 εκατ. λιρών.

Ο Γκρίλις είναι συντετριμμένος από τη διάρρηξη - η οποία, όπως είπε, ήταν μια «τραυματική εμπειρία» τόσο για τον ίδιο όσο και για την οικογένειά του.

«Η οικογένειά μου είναι τα παν για μένα και τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από την ασφάλειά τους», ανέφερε σε ανάρτηση στο Instagram, την πρώτη του μετά τη ληστεία.

«Αυτή ήταν μια τραυματική εμπειρία για όλους μας, είμαι ευγνώμων που κανείς δεν έπαθε τίποτα. Είχα τόσες πολλές καταπληκτικές εμπειρίες και πέτυχα τόσα επιτεύγματα τους τελευταίους 12 μήνες, αλλά για να είμαι ειλικρινής, η καλύτερη χρονιά της ζωής μου στο ποδόσφαιρο τώρα δεν είναι κάτι που μπορώ να γιορτάσω.Οι άνθρωποι που διαπράττουν αυτά τα τρομερά εγκλήματα δεν έχουν ιδέα για τη ζημιά που προκαλούν στις ζωές των ανθρώπων. Ελπίζω να βρεθούν και να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη, ώστε καμία άλλη οικογένεια να μην χρειαστεί να περάσει ό,τι περάσαμε εμείς».

Η επιδρομή στην έπαυλη του Γκρίλις είναι η τελευταία σε μια σειρά επιδρομών σε σπίτια πλούσιων ποδοσφαιριστών, συμπεριλαμβανομένου του πρώην αμυντικού της Manchester City Joao Cancelo, ο οποίος δέχθηκε επίθεση κατά τη διάρκεια διάρρηξης στο σπίτι του τον Δεκέμβριο του 2021.

Ο αστέρας της Τσέλσι Ραχίμ Στέρλινγκ, ο πρώην επιθετικός της Άρσεναλ Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ και οι πρώην παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Πολ Πογκμπά και Άνχελ Ντι Μαρία, έχουν επίσης γίνει στόχοι στο παρελθόν.

Η συμβουλή του Γκουαρντιόλα

Μετά τη διάρρηξη στο σπίτι του Γκρίλις, ο προπονητής του στη Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα, δήλωσε ότι οι ποδοσφαιριστές δεν πρέπει να δημοσιεύουν λεπτομέρειες από την ιδιωτική τους ζωή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Σήμερα πρέπει να είστε προσεκτικοί, σίγουρα. Όχι πολλά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης - όσο λιγότερο γνωρίζουν τι κάνεις τόσο το καλύτερο. Ο κόσμος περιμένει (για να δει) πού βρίσκεσαι, τι κάνεις. Δυστυχώς συνέβη με τον Ζοάο, το οποίο ήταν πολύ τρομακτικό επειδή η οικογένεια δέχθηκε επίθεση. Κοσμήματα, χρήματα, οτιδήποτε και η οικογένεια που είναι εκεί είναι δύσκολο να το διαχειστείς. Είναι δύσκολο για τον Τζακ, όπως ήταν και με τον Ζοάο πριν».

Η αστυνομία δήλωσε ότι οι αστυνομικοί, με τη συνδρομή σκύλων και ελικοπτέρου, έψαξαν την περιοχή γύρω από το ακίνητο του Γκρίλις κοντά στο Knutsford, αλλά δεν βρέθηκαν ίχνη των υπόπτων.

πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση