Παναιτωλικός – Πανσερραϊκός 3-2: O εκπληκτικός Τορεχόν χάρισε τη νίκη στους γηπεδούχους

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 04 Ιανουαρίου 2024 20:08 Παναιτωλικός – Πανσερραϊκός 3-2: O εκπληκτικός Τορεχόν χάρισε τη νίκη στους γηπεδούχους

O Τορεχόν πέτυχε τρία γκολ και έδωσε τη νίκη στον Παναιτωλικό στο παιχνίδι ενάντια στον Πανσερραϊκό για την 16η αγωνιστική της Super League, με τους γηπεδούχους να φτάσουν τον αντίπαλο τους στην βαθμολογία του πρωταθλήματος.

Με τον Τορεχόν στο παιχνίδι της καριέρας του, ο Παναιτωλικός κέρδισε 3-2 τον Πανσερραϊκό στο Αγρίνιο, με τους γηπεδούχους να δείχνουν πως είναι άλλη ομάδα με τον Γιάννη Πετράκη στον πάγκο τους.

Μπορεί ο Πανσερραϊκός να προηγήθηκε στο 15΄ με τον Δεληγιαννίδη, ωστόσο τα «καναρίνια» ισοφάρισαν στο 35΄με τον Αργεντινό μπακ χαφ.

Ο ίδιος παίκτης έκανε το 2-1 στο 64ο λεπτό, με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν σε 2-2 χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κωνσταντίνου Θυμιάνη στο 71΄.

Παρόλα αυτά ο Παναιτωλικός δεν είχε πει την τελευταία του λέξη, αφού ο Τορεχόν κατάφερε να πετύχει και τρίτο γκολ στο 84΄, αποτέλεσμα το οποίο έμεινε μέχρι το τελικό σφύριγμα και με το οποίο η ομάδα του Αγρινίου πήρε τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Με αυτό τον τρόπο το σύνολο του Γιάννη Πετράκη έφτασε τους 14 πόντους, όσους και ο Πανσερραϊκός, με τις δυο ομάδες να προσφέρουν στους θεατές ένα παιχνίδι πλούσιο σε θέαμα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Τορεχόν πέτυχε το τέλειο χατ-τρικ, αφού σκόραρε και με το δεξί και με το αριστερό πόδι, αλλά επίσης βρήκε δίχτυα με κεφαλιά.

Αυτό μάλιστα ήταν το δευτερο χατ-τρικ στη φετινή Super League, έχοντας προηγηθεί εκείνο το Μπερνάρ στο ίδιο γήπεδο, στη νίκη του Παναθηναϊκού ενάντια στον Παναιτωλικό με 5-0.

Παναιτωλικός(Γιάννης Πετράκης): Καπίνο, Οικονόμου, Μπρούνο Ντουάρτε, Μλάντεν, Λιάβας, Μπαλντασάρα (46’ Σενγκέλια), Χατζηθεοδωρίδης (90’+1’ Ξενιτίδης), Χουάνπι (23′ λ.τρ. Πέρες), Τορεχόν, Φρεντερίκο Ντουάρτε (75’ Μπελεβώνης), Καρέλης (75’ Ζοάο Πέντρο).

Πανσερραϊκός(Πάμπλο Γκαρσία): Χόβαν, Δεληγιαννίδης, Θυμιάνης, Γκοτζαμανίδης, Πεταυράκης (46′ Αυλωνίτης), Σοφιανός (46′ Ουάρντα), Στάικος, Μορέιρα (90’ Μπαΐροβιτς), Χατζηστραβός, Μούργος (46′ Ντανκερλούι), Άλεξιτς (83’ Γούλερι).

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση