Ο Ολυμπιακός συμφώνησε με τον Τσικίνιο για το καλοκαίρι αλλά τον θέλει άμεσα στην ομάδα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2024 14:30 Ο Ολυμπιακός συμφώνησε με τον Τσικίνιο για το καλοκαίρι αλλά τον θέλει άμεσα στην ομάδα

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει δυναμικά στη μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και εμφανίζεται να έχει ήδη συμφωνήσει με τον Τσικίνιο, αναζητώντας λύση με τη Μπενφίκα για να τον φέρει άμεσα στην Ελλάδα.

Ο 28χρονος Τσικίνιο μένει ελεύθερος το καλοκαίρι του 2024 και ο Ολυμπιακός έσπευσε να τον “κλείσει” από τώρα, αλλά θα κάνει και μία προσπάθεια να ολοκληρώσει άμεσα την απόκτησή του, μέσω μετεγγραφής από την Μπενφίκα. Οι Πειραιώτες θέλουν να ενισχύσουν από τώρα το ρόστερ τους και να οι απαιτήσεις των Πορτογάλων είναι λογικές θα προχωρήσει για το deal.

Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός “τρέχει” για την απόκτηση και δύο αμυντικών, με τον Χοσέ Λουίς Παλομίνο της Αταλάντα να είναι ο πρώτος στόχος. Ο 34χρονος αμυντικός έχει ζήτηση στην Ιταλία και η ομάδα του θέλει περίπου 2 εκατομμύρια ευρώ για να τον παραχωρήσει, με τους Πειραιώτες να “δουλεύουν” την περίπτωση με δεδομένο ότι μένει επίσης ελεύθερος το καλοκαίρι.

Πηγή: newsit.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση