Στέφανος Τσιτσιπάς: Στους «16» του Αυστραλιανού Όπεν με επιβλητική νίκη

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2024 09:18 Στέφανος Τσιτσιπάς: Στους «16» του Αυστραλιανού Όπεν με επιβλητική νίκη (φωτο Reuters)

«Ήθελα να δείξω από την αρχή τον παθιασμένο και αποφασισμένο Στεφ».

Στα δύο πρώτα ματς του στο Αυστραλιανό Όπεν, ο Στέφανος Τσιτσιπάς αναγκάστηκε να κάνει την ανατροπή για να συνεχίσει την πορεία του. Αυτή τη φορά φρόντισε να κυριαρχήσει από την αρχή, εξασφαλίζοντας με επιβλητικό τρόπο την πρόκριση για τους «16». 

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς νίκησε με 6-3, 6-0, 6-4 τον Γάλλο Λούκα Βαν Ας και πλέον ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τον Τέιλορ Φριτζ στον τέταρτο γύρο του τουρνουά στο οποίο πέρυσι ο Έλληνας τενίστας έφτασε μέχρι τον τελικό. 

Στον πρώτο και τον δεύτερο γύρο του Αυστραλιανού Όπεν ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρέθηκε να χάνει από τον Ζιζού Μπεργκς και τον Τζόρνταν Τόμπσον, αλλά επανήλθε και πήρε τη νίκη. Κάτι που δεν ήθελε να συνεχιστεί. 

«Η ομάδα μου προσπάθησε, αλλά στο τέλος είναι δική μου απόφαση αν θα πάρω μπρος ή όχι», αστειεύτηκε στις δηλώσεις που έκανε στο κορτ, μετά την πρόκρισή του στους «16». «Ξεκίνησα στραβά στα δύο προηγούμενα ματς και απλά ήθελα κάτι διαφορετικό αυτή τη φορά. Δεν είναι πάντα εύκολο να αντεπιτεθείς και να δείξεις το καλύτερο τένις σου στο δεύτερο σετ. Ήθελα να δείξω σήμερα αυτόν τον παθιασμένο και αποφασισμένο Στεφ από την αρχή», συμπλήρωσε.

Στους «16» θα βρεθεί κόντρα στον Τέιλορ Φριτζ, τον οποίο ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει νικήσει τις τρεις από τις τέσσερις φορές που ήρθαν αντιμέτωποι. Το 2022 οι δρόμοι τους διασταυρώθηκαν και πάλι στους «16» του Αυστραλιανού Όπεν και ο Έλληνας τενίστας ήταν ο νικητής. Από την άλλη ο Τέιλορ Φριτζ επικράτησε στην πιο πρόσφατη αναμέτρησή τους, πέρυσι στο τουρνουά του Μόντε Κάρλο.

Πηγή: lifo.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση