ΟΦΗ – Παναιτωλικός 1-2: Προβάδισμα πρόκρισης με γκολ στις καθυστερήσεις οι Αγρινιώτες

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 23 Ιανουαρίου 2024 21:43 ΟΦΗ – Παναιτωλικός 1-2: Προβάδισμα πρόκρισης με γκολ στις καθυστερήσεις οι Αγρινιώτες

Ο Παναιτωλικός πήρε μια σπουδαία νίκη απέναντι στον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, με τους Αγρινιώτες να κερδίζουν με σκορ 2-1 στο πρώτο παιχνίδι των δυο ομάδων για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, χάρη στο γκολ του Νίκου Καρέλη στο φινάλε του αγώνα.

Ο Παναιτωλικός πήρε τη νίκη κόντρα στον ΟΦΗ στο πρώτο από τα δυο παιχνίδια των δυο ομάδων για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς το εξαιρετικό σύνολο του Γιάννη Πετράκη με ένα «buzzer beater» του Νίκου Καρέλη στο 94ο λεπτό, έριξε στο καναβάτσο τον αντίπαλο του.

Ο Παναιτωλικός έφυγε νικητής από το Ηράκλειο, παίρνοντας μεγάλο προβάδισμα για την πρόκριση ενόψει της ρεβάνς που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (31/1 ) στο Αγρίνιο.

Ο Παναιτωλικός ήταν καλύτερος στο πρώτο μέρος και προηγήθηκε στο 19΄ με τον Ζοάο Πέντρο. Αυτό ήταν και το σκορ στο πρώτο ημίχρονο με τον ΟΦΗ να ισοφαρίζει στο 47΄ με τον Μπάκιτς.

Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι στο 34ο λεπτό θα μπορούσαν να κάνουν δυο τα τέρματα τους, όταν ο κορυφαίος παίκτης των γηπεδούχων Σωτηρίου απέκρουσε το σουτ του Ντουάρτε.

Στο δεύτερο 45λεπτο παρά το πολύ δυνατό ξεκίνημα των «ασπρόμαυρων» το παιχνίδι σταδιακά ισορρόπησε, με τον Παναιτωλικό να είναι καλύτερος στο τελευταίο διάστημα.

Κάπως έτσι στη τελευταία φάση του αγώνα ο Νίκος Καρέλης με μια υπέροχη ατομική προσπάθεια, νίκησε τον Σωτηρίου για να κάνει το 2-1 υπέρ της ομάδας του, ένα γκολ που πανηγυρίστηκε έξαλα από τους Αγρινιώτες.

Άλλωστε με αυτό το τέρμα ο έμπειρος επιθετικός έδωσε τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης για τους Αγρινιώτες στα ημιτελικά της διοργάνωσης, σε ένα παιχνίδι που άξιζαν βάση εικόνας τη νίκη.

ΟΦΗ (Μελ): Σωτηρίου, Βούρος (59’ λ.τρ. Λάρσον), Λαμπρόπουλος, Μπρέσαν, Θοράρινσον, Μεγιάδο (46’ Γκλάζερ), Γκαγιέγος, Αποστολάκης (46’ Τοράλ), Μοσκέρα (72’ Μπακού), Μπάκιτς, Ντίκο (46’ Λουίζ Φελίπε).

Παναιτωλικός(Πετράκης): Στεργιάκης, Λιάβας, Μαλής, Στάγιτς, Μαυρίας, Φρ. Ντουάρτε, Τσιγγάρας (69’ Μπακάκης), Μπουζούκης (42’ Πέρες), Χατζηθεοδωρίδης (69’ Τορεχόν), Ντίας (69’ Σενγκέλια), Ζοάο Πέντρο (77’ Καρέλης)

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση