NBA All Star Game: Πρώτος σε ψήφος και αρχηγός στην Ανατολή ο Γιάννης Αντετοκούνμπο – Βασικός και ο Ντέμιαν Λίλαρντ των Μιλγουόκι Μπακς

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου 2024 09:59 NBA All Star Game: Πρώτος σε ψήφος και αρχηγός στην Ανατολή ο Γιάννης Αντετοκούνμπο – Βασικός και ο Ντέμιαν Λίλαρντ των Μιλγουόκι Μπακς

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο “σάρωσε” στους ψήφους για το NBA All Star Game του 2024 και βρέθηκε στην κορυφή των επιλογών, όντας και ο αρχηγός της ομάδας της Ανατολής, με τον Λεμπρόν Τζέιμς στη δεύτερη θέση, να είναι ο αρχηγός στη Δύση.

Το NBA ανακοίνωσε πλέον τα τελικά αποτελέσματα για το All Star Game του 2024, το οποίο και θα διεξαχθεί φέτος στην Ιντιανάπολις, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να επιβεβαιώνει τη δημοφιλία του, ως ο κορυφαίος παίκτης του πρωταθλήματος, παρά τη… μέτρια σεζόν των Μιλγουόκι Μπακς.

Τα “ελάφια” πάντως, θα είναι η μοναδική ομάδα με δύο παίκτες στο All Star Game του 2024 και μάλιστα, βασικούς, αφού και ο Ντέμιαν Λίλαρντ, έμεινε πάνω από τον Τζέιλεν Μπρόνσον των Νιου Γιορκ Νικς και θα ξεκινήσει τον αγώνα.

Η πεντάδα της Ανατολής: Χαλιμπέρτον (Πέισερς), Λίλαρντ (Μπακς), Τέιτουμ (Σέλτικς), Αντετοκούνμπο (Μπακς) και Εμπίντ (Σίξερς)

Η πεντάδα της Δύσης: Γκίλιους-Αλεξάντερ (Θάντερ), Ντόντσιτς (Μάβερικς), Τζέιμς (Λέικερς), Ντουράντ (Χιτ) και Γιόκιτς (Νάγκετς)

To NBA All Star Game 2024 είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στις 18 Φεβρουαρίου 2024.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση