ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 2-1: Πρώτος και καλύτερος ο Δικέφαλος του Βορρά

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 28 Ιανουαρίου 2024 22:50 ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 2-1: Πρώτος και καλύτερος ο Δικέφαλος του Βορρά

Ο ΠΑΟΚ ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι κορυφής της 20ης αγωνιστικής της Super League.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου επικράτησε του Παναθηναϊκού με 2-1 στην Τούμπα, έχοντας για πρωταγωνιστή τον Ντεσπότοφ, ο οποίος σημείωσε και τα δύο γκολ του Δικεφάλου. Παρθενικό γκολ για τον Μπακασέτα με την πράσινη φανέλα.

Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος από τον Παναθηναϊκό στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, σημείωσε τέσσερα γκολ εκ των οποίων μέτρησαν τα δύο, ενώ δημιούργησε πολλές φάσεις για περισσότερα γκολ στο δεύτερο μέρος.

Από την πλευρά του, ο Παναθηναϊκός πήγε συντηρητικά στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο μέρος ανοίχτηκε, κατάφερε να ισοφαρίσει γρήγορα με πέναλτι από τον Μπακασέτα, αλλά στη συνέχεια δεν μπόρεσε να σταματήσει τον ΠΑΟΚ, ο οποίος έφτανε πολύ άνετα στην περιοχή του.

Πάλεψε, πάντως, για την ισοφάριση μέχρι το τέλος, με τον Φατίχ Τερίμ να βάζει μέχρι και τον Γεβντάι σέντερ φορ, αλλά ο Κοτάρσκι ήταν απροσπέλαστος και έτσι ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη έκανε την κορυφή της Super League ασπρόμαυρη υπόθεση.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται πλέον μόνος πρώτος, με δύο βαθμούς διαφορά από τη δεύτερη ΑΕΚ και τρεις βαθμούς από τον τρίτο πλέον Παναθηναϊκό.

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση