Ο Ράφα Ναδάλ απέσυρε τη συμμετοχή του από το Indian Wells: «Θα τα πούμε του χρόνου»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 07 Μαρτίου 2024 09:46 Ο Ράφα Ναδάλ απέσυρε τη συμμετοχή του από το Indian Wells: «Θα τα πούμε του χρόνου» (φωτο Reuters)

Την απόσυρσή του από το πρώτο ATP Masters 1000 της σεζόν, ανακοίνωσε ο Ράφα Ναδάλ, με ανάρτησή του στα social media.

Ο 37χρονος Ισπανός τενίστας θα αντιμετώπιζε τον Μίλος Ράονιτς για τον 1ο γύρο του BNP Paribas Open, περίμενε μέχρι την τελευταία στιγμή για να πάρει την οριστική του απόφαση και -επικαλούμενος λόγους αγωνιστικής ανετοιμότητας- ανακοίνωσε την απόσυρσή του από το τουρνουά.

“Με μεγάλη λύπη θα πρέπει να αποσύρω τη συμμετοχή μου από το υπέροχο, αυτό, τουρνουά. Όλοι ξέρουν πόσο λατρεύω αυτό το μέρος και πόσο ήθελα να αγωνιστώ στο Indian Wells. Γι’αυτό ήρθα και νωρίς στην έρημο, να προπονηθώ και να προσπαθήσω να είμαι έτοιμος. Δουλεύω σκληρά στην προπόνηση και όλοι ξέρετε ότι έδωσα ένα τεστ αυτό το Σαββατοκύριακο αλλά δεν είμαι έτοιμος να παίξω στο πιο υψηλό επίπεδο, σε ένα τόσο σημαντικό τουρνουά.

Δεν ήταν εύκολη απόφαση αλλά δεν μπορώ να κοροϊδέψω τον εαυτό μου και τους χιλιάδες φιλάθλους. Θα μου λείψετε όλοι και είμαι βέβαιος ότι το τουρνουά θα έχει μεγάλη επιτυχία” έγραψε χαρακτηριστικά ο Ναδάλ.

Να αναφέρουμε ότι από τη δήλωση του Ναδάλ, απουσίαζε το κλασικό “Θα τα πούμε του χρόνου” που γράφουν σε τέτοιες περιπτώσεις οι αθλητές. Αν και ακόμα δεν έχει αποφασίσει οριστικά ότι αυτή θα είναι η τελευταία του επαγγελματική χρονιά, όλα δείχνουν ότι ο Ράφα Nαδάλ διανύει την τελευταία του σεζόν στο χώρο του τένις.

“Είμαστε απογοητευμένοι που ο Ναδάλ δεν θα μπορέσει να παίξει στο BNP Paribas Open αλλά του ευχόμαστε να συνεχίσει την αποθεραπεία του και να επιστρέψει το συντομότερο στη δράση. Είναι ένας από τους κορυφαίους όλων των εποχών και ελπίζουμε να τον δούμε ξανά στο μέλλον” είπε ο διευθυντής αγώνων του τουρνουά, Τόμι Χάας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση