Σκάνδαλο στο Καμερούν! «Κόπηκαν» 62 ποδοσφαιριστές για ηλικιακή απάτη

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2024 15:24 Σκάνδαλο στο Καμερούν! «Κόπηκαν» 62 ποδοσφαιριστές για ηλικιακή απάτη (φωτο ΑΠΕ - ΜΠΕ)

Δεν είναι λίγες οι χώρες της Αφρικής που αντιμετωπίζουν το συγκεκριμένο πρόβλημα. Η παραποίηση εγγράφων σχετικά με την ηλικία των παικτών είναι ένα θέμα που το Καμερούν φαίνεται πως προσπαθεί να “πολεμήσει”.

Η ομοσπονδία του Καμερούν ανέστειλε τη δραστηριότητα 62 ποδοσφαιριστών για απάτη που σχετίζεται με την ηλικία τους, συμπεριλαμβανομένου του Βίλφριντ Νέιθαν Ντουάλα.

Ο μέσος της Βικτόρια Γιουνάιτεντ είχε επιλεχθεί για την Εθνική ομάδα στο τελευταίο Κύπελλο Εθνών και πλέον τέθηκε σε αναστολή, λόγω διπλής ταυτότητας, καθώς ισχυριζόταν πως ήταν 17 ετών, ενώ στην όψη δείχνει για… 30φεύγα!

Όπως αναφέρει το Actu Cameroun η ποδοσφαιρική Ομοσμονδία της χώρας χαρακτήρισε ως μη επιλέξιμους για τα play-off του εθνικού πρωταθλήματος τους συγκεκριμένους παίκτες.

Κατηγορίες για εξαπάτηση και παραποίηση ηλικιακών στοιχείων διατυπώνονται τακτικά σε αρκετές διοργανώσεις που συμμετέχουν χώρες από την Αφρική, επισκιάζοντας επιτυχίες σε τουρνουά νέων.

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση