Ελλάδα – Καζακστάν 5-0: Επιβλητική νίκη και πρόκριση στον «τελικό» με τη Γεωργία για μία θέση στο Euro 2024

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2024 23:53 Ελλάδα – Καζακστάν 5-0: Επιβλητική νίκη και πρόκριση στον «τελικό» με τη Γεωργία για μία θέση στο Euro 2024

Η Ελλάδα επικράτησε άνετα με σκορ 5-0 του Καζακστάν στην OPAP Arena, για τον ημιτελικό των πλέι οφ του EURO 2024.

Με ένα εκπληκτικό πρώτο ημίχρονο, η Εθνική ποδοσφαίρου της Ελλάδας έκανε… περίπατο κόντρα στο Καζακστάν στο πρώτο παιχνίδι για τα μπαράζ του Euro 2024 και πανηγύρισε μία επιβλητική νίκη με 5-0, που τη φέρνει απέναντι στη Γεωργία για μία θέση στα τελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Η Εθνική ποδοσφαίρου της Ελλάδας ευτύχησε να κερδίσει πέναλτι στην πρώτη της φάση στο ματς, για να ανοίξει το σκορ με τον Μπακασέτα και στη συνέχεια με έναν… καταιγισμό γκολ από Πέλκα, Ιωαννίδη και Κουρμπέλη, “διέλυσε” το Καζακστάν και πήρε το “εισιτήριο” για την επόμενη φάση των μπαράζ του Euro 2024, όπου και θα αντιμετωπίσει τη Γεωργία. Με αυτογκόλ του Ταπάνοφ το τελικό 5-0 για τη “γαλανόλευκη”.

Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση