Αλαλούμ και στον… αέρα το Game 3 στο Βελιγράδι!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 30 Απριλίου 2024 17:00 Αλαλούμ και στον… αέρα το Game 3 στο Βελιγράδι!

Η απόφαση της σερβικής αστυνομίας να επιτρέψει στην Μακάμπι να έχει κόσμο στο πλευρό της στο Game 3 με τον Παναθηναϊκό ανοίγει τον… ασκό του Αιόλου.

Όλα τα σενάρια ανοιχτά για το αποψινό παιχνίδι στο Βελιγράδι!

Η γενική συνέλευση της Euroleague τον περασμένο Οκτώβριο αποφάσισε πως η ομάδα από το Ισραήλ μπορεί να δίνει τα παιχνίδια της στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση στο Βελιγράδι, χωρίς την παρουσία κόσμου. Επι της ουσίας, αυτό ίσχυε καθ’ όλη τη διαρκεία της regular season, με το σύνολο του Όντεντ Κάτας να αγωνίζεται κεκλεισμένων των θυρών.

Ωστόσο, πριν από τα play-in με την Μπασκόνια τα δεδομένα άλλαξαν. Η Euroleague ενημέρωσε την Μακάμπι -και μόνο την Μακάμπι- στις 9 Μαρτίου πως μπορεί να έχει κόσμο στο πλευρό της, εάν το επιτρέψει η σερβική αστυνομία. 

Πρόκειται για μια απόφαση που δεν «πέρασε» από κάποια γενική συνέλευση της Euroleague και ουσιαστικά πήγαινε κόντρα σε ο,τι είχαν αποφασίσει οι μέτοχοι της διοργάνωσης. 

Η σερβική αστυνομία επέτρεψε στην Μακάμπι να έχει 1.000 ή όσους έχουν εισιτήριο οπαδούς της στο πλευρό της και άνοιξε τον… ασκό του Αιόλου, ενόψει Game 3 και Game 4. Όπως ήταν λογικό, αυτή η απόφαση έφερε δυσαρέσκεια στον Παναθηναϊκό Aktor και τους ανθρώπους του.

Όλο αυτό το… αλαλούμ καθιστά πιθανά όλα τα σενάρια  ενόψει της αποψινής αναμέτρησης, εφόσον τελικά επιτραπεί η είσοδος σε 1.000 Ισραηλινούς, που έχουν ταξιδέψει στη Σερβία.

Πώς προμηθεύτηκαν εισιτήρια για αγώνα κεκλεισμένων των θυρών;

Φυσικά, η… αυτονόητη απορία όλων έχει να κάνει με την ανακοίνωση της Μακάμπι, που τόνισε πως όσοι είχαν εισιτήρια θα μπουν κανονικά στο γήπεδο. Πώς και πόσοι αγόρασαν εισιτήρια σε ματς κεκλεισμένων των θυρών; Ισχύουν οι εκτιμήσεις των Ισραηλινών ΜΜΕ για παρουσία 2.000 οπαδών της Μακάμπι στη Χάλα Πιονίρ; 

Όλα τα παραπάνω αναμένεται να απαντηθούν τις επόμενες ώρες, με την ένταση να έχει ανεβεί ξανά.

Πηγή: sdna.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση