Προμηθέας Πάτρας – Άρης 87-88: Ο Βασίλης Τολιόπουλος με απίστευτο τρίποντο χάρισε την πρόκριση στους «κίτρινους» στα πλέι οφ της Basket League

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 23 Μαΐου 2024 22:49 Προμηθέας Πάτρας – Άρης 87-88: Ο Βασίλης Τολιόπουλος με απίστευτο τρίποντο χάρισε την πρόκριση στους «κίτρινους» στα πλέι οφ της Basket League Φωτό: glomex

Ο Προμηθέας Πάτρας έκανε νέα μεγάλη ανατροπή κόντρα στον Άρη και αυτή τη φορά έφθασε ακόμη πιο κοντά στη νίκη, αλλά ο Βασίλης Τολιόπουλος με ένα απίστευτο… τετράποντο “υπέγραψε” το 88-87 υπέρ των “κιτρίνων” και το 2-1 στα πλέι οφ της Basket League.

Μετά από ένα νέο συγκλονιστικό ματς στα πλέι οφ της Basket League, ο Προμηθέας Πάτρας βρέθηκε στο -15 από το πρώτο δεκάλεπτο, αλλά με μία αντεπίθεση διαρκείας πήρε προβάδισμα τριών πόντων λίγα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του αγώνα με τον Άρη.

Ο Παπαθεοδώρου επέλεξε έτσι να δώσει βολές στους “κίτρινους” για να αποφύγει την παράταση, αλλά η ομάδα του κατάφερε να χάσει το ματς.

Ο Τολιόπουλος πήγε στη γραμμή των βολών, ευστόχησε στην πρώτη και αστόχησε επίτηδες στη δεύτερη, με την μπάλα να φθάνει όμως στον ίδιο μετά από επιθετικό ριμπάουντ, για να πάρει ένα “τρελό” buzzer beater τρίποντο και να ευστοχήσει για τον Άρη, χαρίζοντας στην ομάδα του τη νίκη και την πρόκριση στα ημιτελικά της Basket League.

Ο διεθνής γκαρντ είχε 1/7 τρίποντα στο ματς, αλλά όταν η μπάλα “έκαιγε” έβαλε ένα από τα σπουδαιότερα καλάθια της χρονιάς και οδήγησε τους Θεσσαλονικείς στο 2-1 και στην πρόκριση στα ημιτελικά.

Ο Γκάλινατ με 28 πόντους ήταν ο κορυφαίος για τους νικητές, ενώ Ετσενίκε, Χέιλ και Καουάν ήταν οι πρώτοι σκόρερ των ηττημένων.

Τα δεκάλεπτα: 16-31, 35-50, 63-64, 87-88

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση