Έκτακτο: Έκρηξη με τραυματία αστυνομικό στο Κολωνάκι

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 27 Δεκεμβρίου 2018 08:21 Έκτακτο: Έκρηξη με τραυματία αστυνομικό στο Κολωνάκι (φώτο αρχείου)

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η έκρηξη σημειώθηκε λίγο μετά τις 07:00 έξω από τον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου στο Κολωνάκι.

Ο εκρηκτικός μηχανισμός φέρεται να ήταν τοποθετημένος μέσα σε ένα μεταλλικό κουτί στην πλαϊνή είσοδο της εκκλησίας στην οδό Σκουφά στο Κολωνάκι, ενώ είναι ανησυχητικό πως δεν υπήρξε καμία προειδοποίηση για την έκρηξη.

Ο τραυματίας αστυνομικός έχει μεταφερθεί στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο και οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι ο αστυνομικός είναι ελαφρά τραυματισμένος.

Το ωστικό κύμα έριξε στο έδαφος παρκαρισμένα μηχανάκια, μετακινήθηκαν και οι κάδοι απορριμάτων, ενώ μικρές υλικές ζημιές έχει υποστεί η είσοδος του ναού.

Στο σημείο, ένα από τα πλέον κεντρικά σημεία της Αθήνας, βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, αλλά και άνδρες της αντιτρομοκρατικής και συλλέγουν στοιχεία.

Ο Νίκος Ρήγας, μέλος του ΔΣ της ΠΟΑΣΥ είπε «είναι πολύ νωρίς ακόμα για να ξέρουμε τι ακριβώς έχει συμβεί με την έκρηξη, πρέπει να προχωρήσει η έρευνα». Αναφερόμενος στον τραυματισμό του αστυνομικού είπε πως «σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν είναι σοβαρός».

Προσαρμοσμένη αναζήτηση