Εντός Ιουνίου η προκήρυξη για 1.209 μόνιμες θέσεις στο Υπουργείο Υγείας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 05 Ιουνίου 2020 13:55 Εντός Ιουνίου η προκήρυξη για 1.209 μόνιμες θέσεις στο Υπουργείο Υγείας
ΑΣΕΠ: Μετά το «Βοήθεια στο Σπίτι», η προκήρυξη για 1.209 προσλήψεις στην Υγεία
 

Νέα προκήρυξη για 1.209 θέσεις εργασίας σε όλα τα νοσοκομεία και κέντρα υγείας ετοιμάζει το υπουργείο Υγείας.

Η προκήρυξη έρχεται να προστεθεί στις 2.909 θέσεις που έχουν προκηρυχθεί για το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» και έτσι ο αριθμός των προσλήψεων στον τομέα της υγείας ξεπερνά πλέον τις 4.000, μέσα σε μόλις ένα τρίμηνο.
 

 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Dimosio.gr, το ΑΣΕΠ δουλεύει πυρετωδώς ώστε η προκήρυξη να αποσταλεί στο Εθνικό Τυπογραφείο εντός του Ιουνίου και θα αφορά σε θέσεις όλων των κατηγοριών και όλων των βαθμίδων της εκπαίδευσης ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ και ΥΕ.

Δηλαδή:

α) κατηγορία Ειδικών Θέσεων (ΕΘ),

β) κατηγορία θέσεων Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ)

γ) κατηγορία θέσεων Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΤΕ)

δ) κατηγορία θέσεων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ)

ε) κατηγορία θέσεων Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (ΥΕ).

Οι ειδικότητες της προκήρυξης θα αφορούν σε μη ιατρικό προσωπικό και οι αιτήσεις αναμένεται να ξεκινήσουν στις πρώτες ημέρες του επόμενου μήνα, δηλαδή αμέσως μόλις βγεί το ΦΕΚ.

Αν και ακόμα δεν έχει αποσαφηνιστεί πλήρως το πλαίσιο των ειδικοτήτων, καθώς γνωρίζουμε μόνο οτι δεν θα αφορά ιατρικό προσωπικό, ενδεικτικά οι ειδικότητες της προκήρυξης θα αφορούν νοσηλευτές, βοηθούς, τραυματιοφορείς, υπαλλήλους στον τομέα της καθαριότητας.

Νέα προκήρυξη για 1.209 θέσεις εργασίας σε όλα τα νοσοκομεία και κέντρα υγείας ετοιμάζει το Υπουργείο Υγείας. Η προκήρυξη έρχεται να προστεθεί στις 2.909 θέσεις που έχουν προκηρυχθεί για το πρόγραμμα “Βοήθεια στο Σπίτι” και έτσι ο αριθμός των προσλήψεων στον τομέα της υγείας ξεπερνά πλέον 4.000, μέσα σε μόλις ένα τρίμηνο! Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Dimosio.gr, Το ΑΣΕΠ δουλεύει πυρετωδώς ώστε η προκήρυξη να αποσταλεί στο Εθνικό Τυπογραφείο εντός του Ιουνίου και θα αφορά θέσεις όλων των κατηγοριών και όλων των βαθμίδων της εκπαίδευσης ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ και ΥΕ. Δηλαδή: α) κατηγορία Ειδικών Θέσεων (ΕΘ), β) κατηγορία θέσεων Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ), γ) κατηγορία θέσεων Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΤΕ), δ) κατηγορία θέσεων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ), ε) κατηγορία θέσεων Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (ΥΕ). Οι ειδικότητες της προκήρυξης θα αφορούν μη ιατρικό προσωπικό και οι αιτήσεις αναμένεται να ξεκινήσουν στις πρώτες ημέρες του επόμενου μήνα, δηλαδή αμέσως μόλις βγεί το ΦΕΚ. Αν και ακόμα δεν έχει αποσαφηνιστεί πλήρως το πλαίσιο των ειδικοτήτων, καθώς γνωρίζουμε μόνο οτι δεν θα αφορά ιατρικό προσωπικό, ενδεικτικά οι ειδικότητες της προκήρυξης θα αφορούν νοσηλευτές, βοηθούς, τραυματιοφορείς, υπαλλήλους στον τομέα της καθαριότητας.

Πηγή: https://dimosio.gr/apokleistiko-entos-ioynioy-i-prokiryxi-gia-1-209-monimes-theseis-sto-ypoyrgeio-ygeias/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com