Ξυλοκόπησε την πρώην σύζυγό του μπροστά στα μάτια των παιδιών τους, στον Αγιασμό του σχολείου

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2020 16:14 Ξυλοκόπησε την πρώην σύζυγό του μπροστά στα μάτια των παιδιών τους, στον Αγιασμό του σχολείου

Ο 45χρονος άνδρας που ξυλοκόπησε την πρώην συζύγό του στο σχολείο της Κέρκυρας, αναζητείται από την αστυνομία.

Αναζητείται από την Αστυνομία ο 45χρονος άνδρας, ο οποίος χθες, Δευτέρα, βιαιοπράγησε εναντίον της πρώην συζύγου του έξω από το 10ο Δημοτικό σχολείο στο Κανόνι της Κέρκυρας.

Το απίστευτο αυτό περιστατικό, σημειώθηκε -σύμφωνα με το enimerosi.com- αφού τελείωσε ο Αγιασμός για την έναρξη της σχολικής χρονιάς. όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο 45χρονος πλησίασε αρχικά την πρώην συζυγό του, που βρισκόταν μαζί με άλλους γονείς έξω από τα κάγκελα του σχολείου του παιδιού τους.

Σύμφωνα με μαρτυρίες στα social media, ξεκίνησε από λεκτική και κατέληξε σε σωματική βία εναντίον της πρώην συζύγου του, μπροστά στα μάτια δεκάδων ανθρώπων που κοιτούσαν σοκαρισμένοι. Πληροφορίες αναφέρουν ότι δυο μαμάδες βρήκαν την ψυχραιμία να παρέμβουν και να προστατεύσουν τη γυναίκα, η οποία βρισκόταν σε σοκ.

Αστυνομικές πηγές επιβεβαιώνουν ότι η 40χρονη γυναίκα κατήγγειλε το περιστατικό και κατέθεσε μήνυση εναντίον του πρώην συζύγου και πατέρα του παιδιού της, για ενδοοικογενειακή βία και εξύβριση. Σχηματίστηκε δικογραφία και ο άνδρας αναζητείται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση