Γιάννης Αντετοκούνμπο – Κατερίνα Σακελλαροπούλου: Στο Προεδρικό Μέγαρο μαζί με τη μητέρα του και τον μικρότερο αδερφό του

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2021 12:19 Γιάννης Αντετοκούνμπο – Κατερίνα Σακελλαροπούλου: Στο Προεδρικό Μέγαρο μαζί με τη μητέρα του και τον μικρότερο αδερφό του

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συναντήθηκε με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, στο Προεδρικό Μέγαρο. Το “παρών” έδωσαν ακόμα η μητέρα του κορυφαίου Έλληνα φόργουορντ, Βερόνικα, κι ο μικρότερος αδερφός του, Άλεξ.

Η Βερόνικα Αντετοκούνμπο κι ο Άλεξ Αντετοκούνμπο πολιτογραφήθηκαν τιμητικά Έλληνες πολίτες το απόγευμα της Πέμπτης (16/9). Η τελετή ορκωμοσίας πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος ήρθε στην Ελλάδα από τις ΗΠΑ.

Το πρωί της Παρασκευής (17/9), ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με τη μητέρα του και τον μικρότερο του αδερφό βρέθηκαν στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου συναντήθηκαν με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δήλωσε ότι “πάντα νιώθαμε Έλληνες κι απλώς χθες μπήκε μία σφραγίδα”, με την Κατερίνα Σακελλαροπούλου να τονίζει ότι ο Έλληνας φόργουορντ αποτελεί ένα εξαιρετικό πρότυπο για τα μικρά παιδιά.

Ο πρωταθλητής του NBA εξήγησε ότι έρχεται συνέχεια στην Ελλάδα και φέρνει την οικογένεια του, απλά στην Αμερική είναι η δουλειά του, μιας και κάνει λαμπρή καριέρα στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου με τη φανέλα των Μπακς.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση