Εύα Καϊλή: Αρνείται τα πάντα μέσω του συνηγόρου της Μιχάλη Δημητρακόπουλου

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2022 20:20 Εύα Καϊλή: Αρνείται τα πάντα μέσω του συνηγόρου της Μιχάλη Δημητρακόπουλου

Αρνείται τα πάντα η Εύα Καϊλή περί δωροδοκίας για το «Qatargate», μέσω του συνηγόρου της, Μιχάλη Δημητρακόπουλο.  

Σύμφωνα με όσα είπε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, η Εύα Καϊλή υποστηρίζει ότι οι επαφές της Κατάρ έγιναν με τη σύμφωνη γνώμη της πρόεδρου του Ευρωκοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα.

Για τα χρήματα που βρέθηκαν σπίτι της, ο κος Δημητρακόπουλος είπε ότι η Εύα Καϊλή δεν είχε σχέση με αυτά, αλλά θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις ο σύζυγος της, Φραντσέσκο Τζόρτζι. Η ίδια θα δώσει απαντήσεις την Τετάρτη (14.12.2022) στις βελγικές αρχές.

Η Εύα Καϊλή και οι άλλοι τρεις κρατούμενοι θα οδηγηθούν ξανά στο δικαστήριο για να αποφασιστεί αν θα παραμείνουν κρατούμενοι έως τη δίκη τους ή όχι. Οι τέσσερις κατηγορούνται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, διαφθορά και ξέπλυμα μαύρου χρήματος. 

Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα, «Corriere della Sera», ο σύζυγος της Εύας Καϊλή, Φραντσέσκο Τζιόρτζι «μίλησε επί ώρες» και τον προσομοιάζει ως «ένα ποτάμι που υπερχειλίζει με τις δηλώσεις του αμέσως μετά τη σύλληψή του την περασμένη Παρασκευή».
«Οι δηλώσεις του Τζόρτζι συμβάλλουν στα πλαίσια της έρευνας που θα επιτρέψει στους Βέλγους ερευνητές να παρατείνουν ή, τουλάχιστον αρχικά, να βρουν καθοριστική επιβεβαίωση των όσων έχουν συγκεντρώσει» μέχρι τώρα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα.

πηγή: newsit.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση