Ο Γ. Κύρτσος κατέθεσε μήνυση εναντίον της ΕΥΠ, του πρώην διοικητή της και της αρμόδιας εισαγγελέως

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2022 11:21 Ο Γ. Κύρτσος κατέθεσε μήνυση εναντίον της ΕΥΠ, του πρώην διοικητή της και της αρμόδιας εισαγγελέως (φωτο intime)

Μήνυση στην Εισαγγελία Πρωτοδικών κατέθεσε για την παρακολούθησή του ο ευρωβουλευτής Γιώργος Κύρτσος.

Σε δήλωσή του ο κ. Κύρτσος είπε: «Κατέθεσα μήνυση εναντίον αυτών που έστησαν τους κοριούς σε βάρος μου. Αντιδρώ ως Έλληνας πολίτης γιατί θεωρώ ότι καταπατώνται τα συνταγματικά και δημοκρατικά μου δικαιώματα.
Φυσικά αντιδρώ και ως Ευρωβουλευτής γιατί έχουμε φτάσει στο σημείο να συμμετέχω στην επιτροπή εξωτερικών υποθέσεων του ΕυρωπαΊκού Κοινοβουλίου και να θεωρούμαι ύποπτος, επικίνδυνος μάλλον για την εθνική ασφάλεια στην πατρίδα μου. Αυτά είναι απαράδεκτα και ελπίζω η δικαιοσύνη να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Φυσικά θα δώσω και μια ευρωπαϊκή συνέχεια στην υπόθεση».

Μήνυση κατά της ΕΥΠ και του πρώην διοικητή της

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής Γιώργος Κύρτσος υπέβαλε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών μήνυση κατά της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών και συγκεκριμένα κατά του πρώην διοικητή της Παναγιώτη Κοντολέοντα, αλλά και της εισαγγελέως Εφετών διορισμένης στην ΕΥΠ, Βασιλικής Βλάχου.

Δείτε τις δηλώσεις του Γιώργου Κύρτσου

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση