Ενημερωτική επίσκεψη της Αθανασίας Στιβακτή στο Υποκατάστημα ΕΛΓΑ Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024 14:52 Ενημερωτική επίσκεψη της Αθανασίας Στιβακτή στο Υποκατάστημα ΕΛΓΑ Λαμίας

Την Τρίτη, 23 Απριλίου.

Το δελτίο τύπου:

Κατά τη διάρκεια της γόνιμης συνάντησης που είχαμε με την Διευθύντρια κα Σταφυλή, την προϊσταμένη Κ.Ο.Ε. κα Λύτρα, καθώς και τους αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά για τη συνεργασία, ενημερωθήκαμε ότι τις επόμενες ημέρες θα κοινοποιηθούν τα πορίσματα εκτίμησης για την ζημιά Κ.Ο.Ε. Παγετός 2021 στην καλλιέργεια Ροδιάς.

Όσον αφορά τις ζημιές στη φυτική παραγωγή από τις θεομηνίες DANIEL & ELIAS τον Σεπτέμβριο του 2023, τα πορίσματα εκτίμησης θα κοινοποιηθούν έως το τέλος του μηνός Μάϊου 2024, ενώ στις περιπτώσεις που θα δοθεί προκαταβολή έναντι της δικαιούμενης αποζημίωσης, η τελική εκκαθάριση θα γίνει έως 30/06/2024.

Η αγωνία μας για τον πρωτογενή τομέα και τους αγρότες μας, που αποτελούν τη ραχοκοκαλιά του Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας, είναι μεγάλη και διαρκής και φροντίζουμε να διατηρούμε ανοιχτή την επικοινωνία με το Υποκατάστημα ΕΛΓΑ Λαμίας. Στο πλαίσιο της αγαστής συνεργασίας που έχουμε, αν προκύψει οτιδήποτε νεότερο, θα σας ενημερώσουμε άμεσα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση