Άδωνις Γεωργιάδης: Άναψε κερί στην εκκλησία μετά το τροχαίο - "Χθες ήταν δύσκολη μέρα" (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2023 15:52 Άδωνις Γεωργιάδης: Άναψε κερί στην εκκλησία μετά το τροχαίο - "Χθες ήταν δύσκολη μέρα" (ΦΩΤΟ)

Η αναφορά του Άδωνι Γεωργιάδη στους γονείς του μετά το τροχαίο.

Λίγες ώρες μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε μαζί με τη σύζυγό του, Ευγενία Μανωλίδου, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης πήγε στην εκκλησία και άναψε ένα κερί.

"Σήμερα άναψα ένα κεράκι στον Ι. Ν. της Ζωοδόχου Πηγής στην Ακαδημίας. Εδώ παντρεύτηκαν οι γονείς μου και βαπτιστήκαμε. Έπρεπε να το κάνω διότι χθες ήταν δύσκολη μέρα και οι γονείς μου αισθάνομαι ότι ήταν μαζί μου. Ποτέ δεν ξεχνάμε τους ανθρώπους μας όσα χρόνια και να περάσουν", έγραψε στο Twitter, αναρτώντας και φωτογραφίες από την επίσκεψή του στον ναό.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα debater.gr, το τροχαίο σημειώθηκε τα μεσάνυχτα της Δευτέρας στο κέντρο της Αθήνας. Το όχημα που οδηγούσε ο υπουργός Ανάπτυξης, στο οποίο επέβαινε και η σύζυγος του, συγκρούστηκε με άλλο ΙΧ, το οποίο φέρεται να παραβίασε τον κόκκινο σηματοδότη, στη συμβολή της οδού Φιλελλήνων με την Σουρή.

Ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί, παρά μόνο υλικές ζημιές.

Δείτε την ανάρτηση:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση