Πυρά Γιάννη Οικονόμου κατά Κώστα Αρβανίτη: «Επιτομή του μίσους οι δηλώσεις του»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2023 19:29 Πυρά Γιάννη Οικονόμου κατά Κώστα Αρβανίτη: «Επιτομή του μίσους οι δηλώσεις του»

Ο Γιάννης Οικονόμου εξαπέλυσε ομοβροντίες κατά του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστα Αρβανίτη, ο οποίος έκανε συγκρίσεις ναζιστικών τακτικών με την Νέα Δημοκρατία και χαρακτήρισε «ακροδεξιό» τον Κυριάκο Μητοτάκη.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, εξαπέλυσε μύδρους κατά του Κώστα Αρβανίτη και ζήτησε από τον Αλέξη Τσίπρα να τον αποδοκιμάσει, αλλιώς όπως είπε θα είναι συνυπεύθυνος.

«Οι δηλώσεις του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αρβανίτη – ο οποίος επιτέθηκε σκαιά στον Πρωθυπουργό με φρικώδεις χαρακτηρισμούς και προέβη στην καινοφανή εξίσωση της αριστείας με το ναζισμό – συνιστούν επιτομή του μίσους και της ακρότητας», τόνισε σε δήλωση του ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος.

Ο Γιάννης Οικονόμου κάλεσε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα να αποδοκιμάσει τον ευρωβουλευτή, αλλιώς όπως λέει θα «είναι συνυπεύθυνος για την ευτέλεια του λόγου του κ.Αρβανίτη».

«Αν ο κ. Τσίπρας δεν τον αποδοκιμάσει και δεν τον εγκαλέσει στην τάξη, θα είναι συνυπεύθυνος για την ευτέλεια του λόγου του κ. Αρβανίτη», είπε συγκεκριμένα ο Γιάννης Οικονόμου.

«Ο κ. Αρβανίτης αποτολμά να λασπώσει την παράταξη που αποκατέστησε τη Δημοκρατία, που συνέλαβε και φυλάκισε τους νεοναζί. Ευτέλεια, συνεπώς, και θράσος από εκείνους που δεν έβρισκαν αίθουσα για τη δίκη των νεοναζί, που ψήφισαν μαζί τους την απλή αναλογική, που ήταν αδιάντροπα «απόντες» ψελλίζοντας παρών στην ψήφιση της διάταξης για την προστασία της Δημοκρατίας από εγκληματικές οργανώσεις και πρόσωπα», κατέληξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Οι επίμαχες δηλώσεις του Κώστα Αρβανίτη

Μιλώντας σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ, ο Κώστας Αρβανίτης υποστήριξε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι «ο ορισμός της ακροδεξιάς».

Και συνέχισε ακάθεκτος την πρωτοφανή επίθεση: «Κοιτάξτε τι είπε ο Μητσοτάκης: Οι άριστοι. Δεν είναι μόνο ταξικό, είναι οι Άρειοι! Κρύβεται πολύς φασισμός πίσω από την πολιτική αντίληψη των αρίστων»!

Μάλιστα ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επέκρινε και την Αριστερά που δεν αντέδρασε με σφοδρότητα στην αριστεία.

«Μα είναι ναζιστικό κομμάτι που κρύβεται πίσω από αυτή την ιστορία των αρίστων», τόνισε ο ευρωβουλευτής.

πηγή: newsit.gr

 

 

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση