Ισόβια στον «σαμουράι» της Νέας Ερυθραίας: Σκότωσε υπάλληλο εταιρείας φυσικού αερίου

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 10 Απριλίου 2023 20:38 Ισόβια στον «σαμουράι» της Νέας Ερυθραίας: Σκότωσε υπάλληλο εταιρείας φυσικού αερίου

Δικαστές και ένορκοι έκριναν ένοχο τον κατηγορούμενο χωρίς να του αναγνωρίσουν κανένα ελαφρυντικό για τη δολοφονία, ενώ 13 χρόνια επιβλήθηκαν για την απόπειρα δολοφονίας.

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών καταδίκασε σε ισόβια κάθειρξη και 13 χρόνια τον 41χρονο επονομαζόμενο «σαμουράι» της Νέας Ερυθραίας, ο οποίος το 2021 είχε πυροβολήσει και σκοτώσει υπάλληλο εταιρίας φυσικού αερίου και αποπειράθηκε να αφαιρέσει τη ζωή ακόμη ενός ατόμου.

Δικαστές και ένορκοι έκριναν ένοχο τον κατηγορούμενο χωρίς να του αναγνωρίσουν κανένα ελαφρυντικό για τη δολοφονία, ενώ 13 χρόνια επιβλήθηκαν για την απόπειρα δολοφονίας. Ακόμη, στον 41χρονο επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 8 μηνών καθώς και πρόστιμο 900 ευρώ για κατοχή ναρκωτικών, κ.ά.

πηγή: gazzetta.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση