Πάσχα 2023 – Σύμη: Ακρωτηριάστηκε ένα δάχτυλο από το χέρι 13χρονου, τι λέει ο θείος του

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 16 Απριλίου 2023 20:36 Πάσχα 2023 – Σύμη: Ακρωτηριάστηκε ένα δάχτυλο από το χέρι 13χρονου, τι λέει ο θείος του

Το ατύχημα άπλωσε το φετινό Πάσχα ένα πέπλο θλίψης στη Σύμη. Ο 13χρονος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Αθήνας και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Ένα από τα δάχτυλα του χεριού του ακρωτηριάστηκε…

Ώρες αγωνίας για τους γονείς και τους στενούς συγγενείς του 13χρονου παιδιού από τη Σύμη που ακρωτηριάστηκε λίγο μετά το «Χριστός Ανέστη». Το φετινό Πάσχα βρίσκει τον ανήλικο σε νοσοκομείο της Αθήνας να προσπαθεί να συνέλθει. Το παιδί βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και μέχρι στιγμής δεν έχει δώσει πληροφορίες για το σοβαρό ατύχημα. Το χειρουργείο ολοκληρώθηκε το πρωί, με τους γιατρούς να μην καταφέρουν να σώσουν ένα από τα δάχτυλα του χεριού του.

«Το παιδί έχει πάθει σοκ, δεν θυμάται τι έγινε» λέει στο newsit.gr, ο θείος του 13χρονου αγοριού που τραυματίστηκε το βράδυ της Ανάστασης από κροτίδα στη Σύμη. 

Το ανήλικο αγόρι που μεταφέρθηκε στην Αθήνα με αεροδιακομιδή, όπως μας μεταφέρει ο θείος του «έκανε το πρωί το χειρουργείο, έχασε το ένα του δάχτυλο και τα υπόλοιπα μετά το χειρουργείο, είπαν οι γιατροί ότι θα είναι εντάξει, είναι σε διαδικασία αποκατάστασης».

«Πρέπει να μάθουμε πως έγινε, δεν ξέρουμε τίποτα, δεν μας έχει πει κάποιος κάτι. Είναι κρίμα να κατηγορούμε και άλλα παιδιά» καταλήγει στο newsit.gr. Ο 13χρονος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο “Παίδων Αγία Σοφία” και βρίσκεται υπό τη συνεχή παρακολούθηση των γιατρών.

Τραυματισμοί το βράδυ της Ανάστασης

Με εγκαύματα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Ρόδου το βράδυ της Ανάστασης ένα κοριτσάκι 7 χρονών. Το κοριτσάκι τραυματίστηκε από βεγγαλικό στο χωριό Μαλώνα.

Στο Λεωνίδιο σημειώθηκαν 4 τραυματισμοί από κροτίδα, με 3 άντρες να παραμένουν σε νοσοκομεία και την κατάσταση του ενός να χαρακτηρίζεται κρίσιμη.

Στην Πύλο τραυματίστηκε ένα 8χρονο παιδί από κροτίδα που έσκασε στα χέρια του.

Στο Αγκίστρι ακρωτηριάστηκαν τα δάχτυλα ενός 14χρονου παιδιού 200 μέτρα από την εκκλησία που βρισκόταν με τους γονείς και τους φίλους του.

Ρεπορτάζ: Αναστασία Σταματοπούλου

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση