Ανάρτηση Τσίπρα για τη «Μυρσίνη του Πολιτισμού, των Δικαιωμάτων των Προσφυγόπουλων, της αέναης παρουσίας»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 21 Απριλίου 2023 17:16 Ανάρτηση Τσίπρα για τη «Μυρσίνη του Πολιτισμού, των Δικαιωμάτων των Προσφυγόπουλων, της αέναης παρουσίας»

Συλλυπητήριο μήνυμα από τον Αλέξη Τσίπρα για την απώλεια της Μυρσίνης Ζορμπά. «Τίμησε με την παρουσία της την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ σε δύσκολους καιρούς, από τη θέση της υπουργού Πολιτισμού», σημείωσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Με ανάρτησή του για τον χαμό της Μυρσίνης Ζορμπά ο Αλέξης Τσίπρας κάνει λόγο για τη «Μυρσίνη του Πολιτισμού, του Βιβλίου, των Δικαιωμάτων των Προσφυγόπουλων, της Πολιτισμικής Δημοκρατίας, της αέναης παρουσίας παντού όπου οι ιδέες γίνονται υλική δύναμη».

Η ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στα soicial media για τον θάνατο της Μυρσίνης Ζορμπά:

«Η Μυρσίνη του Πολιτισμού, του Βιβλίου, των Δικαιωμάτων των Προσφυγόπουλων, της Πολιτισμικής Δημοκρατίας, της αέναης παρουσίας παντού όπου οι ιδέες γίνονται υλική δύναμη, δεν είναι πια μαζί μας.

Η Μυρσίνη Ζορμπά τίμησε με την παρουσία της την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ σε δύσκολους καιρούς, από τη θέση της υπουργού Πολιτισμού. Δεν θα μείνει απλά στη μνήμη μας και στην καρδιά μας. Θα μας συνοδεύει το έργο και οι ιδέες της.

“Η δύναμη των ιδεών που δεν σταματάει να υπάρχει και που καταφέρνει να εξακτινωθεί πέρα από χρόνο”, όπως έγραψε στην αποχαιρετιστήρια ανάρτησή της, θα είναι πάντα μαζί μας».

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση