Εκλογές 2023 - Αλέξης Τσίπρας: «Σούπα» το ντιμπέιτ με όλα τα κόμματα, φοβάται τη σύγκριση ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 27 Απριλίου 2023 10:12 Εκλογές 2023 - Αλέξης Τσίπρας: «Σούπα» το ντιμπέιτ με όλα τα κόμματα, φοβάται τη σύγκριση ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ντιμπέιτ με τον Κυριάκο Μητσοτάκης ζήτησε για ακόμα μια φορά ο Αλέξης Τσίπρας, εν’ όψει των εκλογών της 21ης Μαΐου.

Ξεκινώντας τη συνέντευξή του στον ΑΝΤ1, ο Αλέξης Τσίπρας εξέφρασε την άποψη πως είναι λογικό οι αρχηγοί των δύο κομμάτων που διεκδικούν την πρωτιά  στις εκλογές και συγκρίνονται,  να κάτσουν σε μία τηλεοπτική συζήτηση μεταξύ τους.

Ο κ. Τσίπρας κατηγόρησε και πάλι τον πρωθυπουργό ότι «φοβάται τη σύγκριση» και τον «διάλογο» στη βάση των προγραμμάτων των δύο κομμάτων, ενώ υπενθύμισε πως ο ίδιος το 2015 είχε δεχθεί να συμμετάσχει σε ντιμπέιτ με τον κ. Μεϊμαράκη, όπως γίνεται «σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες» και παρέπεμψε στις τελευταίες εκλογές της Γαλλίας, όπου ο Μακρόν είχε βρεθεί “ενώπιος ενωπίω” με τη Λεπέν.

Δέχτηκε πως η συζήτηση και με τους έξι αρχηγούς, όπως προτείνει ο πρωθυπουργός μπορεί να γίνει. Ωστόσο, σημείωσε πως τέτοια συζήτηση είναι τις περισσότερες φορές «σούπα».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση