Η πρώτη εμφάνιση της Ελένης Χρονοπούλου μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας της με το ΠΑΣΟΚ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 04 Μαΐου 2023 21:33 Η πρώτη εμφάνιση της Ελένης Χρονοπούλου μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας της με το ΠΑΣΟΚ

Σε συζήτηση με νέους στον Ταύρο, που διοργάνωσε το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ με αφορμή τις εκλογές στις 21 Μαΐου 2023, η Ελένη Χρονοπούλου έκανε την πρώτη της εμφάνιση, μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας της στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του κόμματος. 

Η νεαρή δικηγόρος, η οποία το 2020 είχε καταγγείλει τον ευρωβουλευτή Αλέξη Γεωργούλη για βιασμό και ξυλοδαρμό, ανακοίνωσε τη δημιουργία ενός νέου think tank, στο οποίο συμμετέχουν επιστήμονες και επαγγελματίες που ζουν στο εξωτερικό.

Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά, όλοι όσοι συμμετέχουν, τούς ενώνει το ίδιο πράγμα: Η ανάγκη που έχουν για συντροφικότητα. «Δεν είναι πολιτικό τσιτάτο, είναι η ουσία της πολιτικής δράσης για εμάς. Είναι πολύ σημαντική για όσους έχουν ζήσει στο εξωτερικό. Δεν έχεις επιλογή, είναι η μόνη επιλογή που έχεις. Να κρατάει ο ένας το χέρι του άλλου», τόνισε εμφανώς συγκινημένη η κυρία Χρονοπούλου.

πηγή: newsit.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση