Debate - Κουτσούμπας: Ο κ. Τσίπρας ξύνεται πολύ στην γκλίτσα του τσοπάνη

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 11 Μαΐου 2023 09:47 Debate - Κουτσούμπας: Ο κ. Τσίπρας ξύνεται πολύ στην γκλίτσα του τσοπάνη

Όσα ανέφερε για  «μούφα προοδευτική διακυβέρνηση».

«Πρέπει να μπει ένα φρένο στην ανεξέλεγκτη δόμηση από μία διαφορετική διακυβέρνηση. Ξύνεται πολύ στην γκλίτσα του τσοπάνη ο ΣΥΡΙΖΑ με την προσέγγισή του στο ΚΚΕ με τη μούφα προοδευτική διακυβέρνηση και αυτό αφορά και την ενέργεια», ανέφερε πριν από λίγο ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

Ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ είπε μεταξύ άλλων χαρακτηριστικά: «Το βασικό πρόβλημα με το ζήτημα της ενέργειας και κατ’ επέκταση της προστασίας του περιβάλλοντος, και της ανοικοδόμησης εργατικών κυρίως κατοικιών και όχι των πλουσίων, των λεφτάδων, που δεν ξέρουν τι έχουν, μιας και μιλάμε για Κυκλάδες, γιατί δεν πάνε συνήθως οι εργάτες, οι αγρότες της πατρίδας μας, οι αυτοαπασχολούμενοι επαγγελματίες να οικοδομήσουν εκεί και ανεξέλεγκτα να φτιάξουν τις βιλάρες τους, άρα λοιπόν πρέπει να μπει ένα φρένο» και ενώ είχε προηγηθεί ερώτηση της Μάρας Ζαχαρέα σχετικά με την οικοδομική δραστηριότητα στις Κυκλάδες.

Πρόσθεσε ότι το φρένο μπορεί να το κάνει μια διαφορετική διακυβέρνηση, μια άλλη εξουσία, «μια πραγματική λαϊκή εξουσία», όπως εξήγησε.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση