Χωρίζουν Εύα Καϊλή και Φραντζέσκο Τζιόρτζι

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2023 15:55 Χωρίζουν Εύα Καϊλή και Φραντζέσκο Τζιόρτζι

Η Εύα Καϊλή και ο σύντροφός της, Φραντζέσκο Τζιόρτζι, ήδη αποτελούν παρελθόν ο ένας για τον άλλον και σύντομα οι δρόμοι τους θα χωρίσουν και τυπικά, σύμφωνα με τις σημερινές (16.06.2023) δηλώσεις του δικηγόρου της ευρωβουλευτού, η οποία διεγράφη από το ΠΑΣΟΚ.  

Ειδικότερα, μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος αποκάλυψε ότι το πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Εύα Καϊλή, τον ενημέρωσε ως πελάτης του πως επιθυμεί να προβεί στη λύση του συμφώνου συμβίωσης που έχει κάνει με τον πατέρα της κόρης τους, Φραντσέσκο Τζόρτζι, με τον οποίον διαμένουν πια σε ξεχωριστά σπίτια.

«Είναι μια τυπική συνύπαρξη. Τους ενώνει μόνο το παιδί. Ενδεχομένως τις επόμενες μέρες να υπάρξουν εξελίξεις στην κατεύθυνση προς το να λυθεί το σύμφωνο συμβίωσης», δήλωσε ο ποινικολόγος. 

Κουβεντιάζαμε αυτές τις μέρες ότι το ενδεχόμενο να λυθεί το σύμφωνο είναι πολύ κοντά στις αποφάσεις. Εγώ της είπα να το σκεφτεί. Η κυρία Καϊλή προσανατολίζεται προς αυτή την κατεύθυνση», προσέθεσε ο ίδιος. 

Όλες οι δηλώσεις του:

πηγή: newsit.gr

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση