Άγρια δολοφονία στην Ηλεία - Νεκρός πατέρας τεσσάρων παιδιών

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 20 Ιουνίου 2023 14:07 Άγρια δολοφονία στην Ηλεία - Νεκρός πατέρας τεσσάρων παιδιών

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του Patrisnews, το θύμα είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών, ενώ όλο το χωριό είναι σοκαρισμένο από το στυγερό έγκλημα.

Άγρια δολοφονία με θύμα τον 40χρονο Π.Μ.και δράστη τον 80χρονο Θ.Κ. σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι στην Τ.Κ. Αγίας Τριάδας του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του PATRISNEWS, θύμα και δράστης φέρεται να είχαν κτηματικές διάφορες, γεγονός που όπως φαίνεται όπλισε το χέρι του ηλικιωμένου ο οποίος πυροβόλησε και σκότωσε εν ψυχρώ τον 40χρονο πατέρα τεσσάρων παιδιών.

Ο δράστης έχει ταυτοποιηθεί, ενώ στο σημείο μεταβαίνουν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, κλιμάκιο του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών, ενώ στην περιοχή αναμένεται και ιατροδικαστής από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση