Τραγωδία στη Ρόδο: Κλειδώθηκε έξω από το σπίτι του, προσπάθησε να μπει από το μπαλκόνι και σκοτώθηκε

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2023 14:40 Τραγωδία στη Ρόδο: Κλειδώθηκε έξω από το σπίτι του, προσπάθησε να μπει από το μπαλκόνι και σκοτώθηκε

Το γεγονός βύθισε στο πένθος την οικογένεια, τους συγγενείς και τους φίλους του 74χρονου.

Τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (21/6) στη Ρόδο, με θύμα έναν 74χρονο, ο οποίος κλειδώθηκε έξω από το σπίτι του και στην προσπάθειά του να μπει μέσα σε αυτό και να το ανοίξει, έπεσε από ύψος 3 περίπου μέτρων και σκοτώθηκε.

Σύμφωνα με τη «Ροδιακή» ήταν λίγο μετά τις 4 το απόγευμα της Τετάρτης, όταν το κέντρο του ΕΚΑΒ δέχθηκε κλήση από συγγενικό πρόσωπο του 74χρονου να μεταβεί στην οικία του.

Φθάνοντας στο σημείο οι διασώστες του ΕΚΑΒ παρέλαβαν τον 74χρονο χωρίς τις αισθήσεις του και αμέσως τον μετέφεραν στο Νοσοκομείο της Ρόδου όπου επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του από τους αρμόδιους γιατρούς.

Στο σημείο ειδοποιήθηκε και έφθασε και η αστυνομία, στελέχη της οποίας συγκέντρωσαν στοιχεία και πληροφορίες, για τις συνθήκες και τα δεδομένα κάτω από τα οποία ο 74χρονος βρήκε τραγικό θάνατο.

Σύμφωνα με αυτά, ο ίδιος φέρεται να είχε χάσει τα κλειδιά του σπιτιού του ή να τα ξέχασε μέσα σε αυτό και να προσπάθησε να ανέβει από το μπαλκόνι της μονοκατοικίας του, προκειμένου να ανοίξει. Δυστυχώς όμως δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα να πέσει από ύψος 3 περίπου μέτρων και να χάσει τη ζωή του.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση