Γυναίκα χτύπησε γιατρό επειδή αρνήθηκε να της δώσει «μαϊμού» αναρρωτική για να μην πάει στην εφορευτική επιτροπή

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2023 12:45 Γυναίκα χτύπησε γιατρό επειδή αρνήθηκε να της δώσει «μαϊμού» αναρρωτική για να μην πάει στην εφορευτική επιτροπή

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε ένας γιατρός στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου επειδή δεν έγραψε αναρρωτική άδεια σε μια γυναίκα, η οποία δεν ήθελε να πάει στην εφορευτική επιτροπή.

Ένα αδιανόητο περιστατικό σημειώθηκε στο Νοσοκομείο Παπαγεωεργίου με έναν γιατρό να πέφτει θύμα ξυλοδαρμού από μια γυναίκα.

Όλα άρχισαν όταν μια μέρα πριν από τις εκλογές, μια γυναίκα εμφανίστηκε στο νοσοκομείο και ζήτησε αναρρωτική άδεια προκειμένου να μην παραστεί στην εφορευτική επιτροπή, χωρίς να έχει τίποτα.

Τότε οι γιατροί της εξήγησαν ότι αυτό είναι παράνομο. Τότε άρχισε να τους απειλεί και να τους βρίζει και στη συνέχεια προχώρησε σε χειροδικία.
«Δέχθηκα χτυπήματα με μπουνιές στο αυχένα από την κυρία με αποτέλεσμα να φορέσω κολάρο για 10 μέρες», είπε στην κάμερα του «Καλημέρα Ελλάδα» στον ΑΝΤ1.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση