Μητσοτάκης: Ψήφισε στην Κηφισιά ο πρόεδρος της ΝΔ

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 25 Ιουνίου 2023 11:31 Μητσοτάκης: Ψήφισε στην Κηφισιά ο πρόεδρος της ΝΔ

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στην Κηφισιά.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ψήφισε μαζί με τον γιο του Κωνσταντίνο και την κόρη του Δάφνη στο 1ο Γυμνάσιο Κηφισιάς, στο 361ο εκλογικό τμήμα (Λεβίδου 42).

Μαζί τους βρισκόταν και η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβα.

Δείτε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να ψηφίζει στην Κηφισιά:

Αμέσως μετά ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε στους δημοσιογράφους: «Σήμερα το λόγο τον έχουν οι πολίτες και η Δημοκρατία. Ψηφίζουμε για δεύτερη φορά για να αποκτήσει ο τόπος κυβέρνηση. Οι πολίτες θα κάνουν το καθήκον τους με ωριμότητα.

Οι πολίτες θα ψηφίσουν για την προσωπική τους ευημερία, για το καλό το δικό τους, για το καλό της οικογένειάς τους. Θα ψηφίσουν για μια πατρίδα που θα προσφέρει συνθήκες ευημερίας και κοινωνικής ισότητας σε όλους τους Έλληνες. Εύχομαι καλή ψήφο και η συμμετοχή σε αυτή την εκλογική διαδικασία να είναι ανάλογη με της 21ης Μαΐου».

Σημειώνεται πως κατά τη διάρκεια των δηλώσεων του Κυριάκου Μητσοτάκη ένας άνδρας σήκωσε ένα πανό με μήνυμα για τους πρόσφυγες.

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση