Κως - Γυναικοκτονία Αναστάζια: Απολογείται σήμερα ο 32χρονος

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 27 Ιουνίου 2023 10:48 Κως - Γυναικοκτονία Αναστάζια: Απολογείται σήμερα ο 32χρονος

Την περασμένη εβδομάδα ζήτησε και πήρε προθεσμία.

Ενώπιον του ανακριτή οδηγείται σήμερα ο 32χρονος στην Κω που κατηγορείται για την γυναικοκτονία της 27χρονης Αναστάζια στην Κω. 

Υπενθυμίζεται, ότι την περασμένη εβδομάδα ζήτησε και πήρε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί για τις νέες διώξεις που ασκήθηκαν εις βάρος του για βιασμό,  αλλά και ανθρωποκτονία της 27χρονης Αναστάζια από την Πολωνία.

Ο 32χρονος θα κληθεί ενώπιον του ανακριτή να δώσει απαντήσεις στα ερωτήματα που προκύπτουν, σχετικά με τον τρόπο, τον τόπο, αλλά και τα αίτια της δολοφονίας της 27χρονης. 

Ακόμη, όπως αναφέρει η ΕΡΤ, η οικογένεια της κοπέλας, διά του δικηγόρου της, ετοιμάζεται να προχωρήσει σε δήλωση υποστήριξης της κατηγορίας εις βάρος του 32χρονου, για το έγκλημα που φέρεται να έχει διαπράξει εις βάρος της Αναστάζια.

Μετά την παραίτηση του δικηγόρου Ζαφείρη Δρόσου που διορίστηκε συνήγορος υπεράσπισης,  από το δικαστήριο ορίστηκε η Αθηνά Φουντωτού για να υπερασπιστεί τον 32χρονο.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση