Ζωή Κωνσταντοπούλου: Η Πλεύση Ελευθερίας θα υπερψηφίσει τη διάταξη για την ψήφο των Ελλήνων του Εξωτερικού

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 08 Ιουλίου 2023 22:14 Ζωή Κωνσταντοπούλου: Η Πλεύση Ελευθερίας θα υπερψηφίσει τη διάταξη για την ψήφο των Ελλήνων του Εξωτερικού

Η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, λίγα λεπτά μετά την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση, μίλησε στο περιστύλιο της Βουλής στους δημοσιογράφους λέγοντας πως το κόμμα της θα ψηφίσει θετικά στη διάταξη για την ψήφο των Ελλήνων του Εξωτερικού,

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου δήλωσε πως η διάταξη αυτή για την ψήφο των Ελλήνων του Εξωτερικού είναι μια νίκη της Πλεύσης Ελευθερίας. 

Όπως άλλωστε επισήμανε η κ. Κωνσταντοπούλου το θέμα του αποκλεισμού – όπως είπε – των Ελλήνων του εξωτερικού, ενέταξε στις παρατηρήσεις της κατά την συζήτηση των Προγραμματικών Δηλώσεων ενώ ήταν και το κεντρικό θέμα της ομιλίας του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του κόμματος Αλέξανδρου Καζαμία.

«Η ανταπόκριση της κυβέρνησης στην πίεση που ασκήσαμε ήταν αυτό το ένα άρθρο. Αν υπάρξει τέτοια νομοθετική πρωτοβουλία, εμείς προκαταβολικά δηλώνουμε ότι θα το ψηφίσουμε», είπε η κ. Κωνσταντοπούλου.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση