Κρήτη: Νέο φρικιαστικό εύρημα - Βρέθηκαν και τα σπλάχνα του διαμελισμένου άνδρα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 19 Ιουλίου 2023 12:50 Κρήτη: Νέο φρικιαστικό εύρημα - Βρέθηκαν και τα σπλάχνα του διαμελισμένου άνδρα

Ερευνάται η διαδρομή του απορριματοφόρου από το Ρέθυμνο προς Χανιά - Πού επικεντρώνονται οι έρευνες

Κομμάτι – κομμάτι οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων προσπαθούν να συνθέσουν το παζλ του φρικιαστικού εγκλήματος που αποκαλύφθηκε χθες το μεσημέρι όταν εργαζόμενος στην διαλογή απορριμμάτων του εργοστασίου της ΔΕΔΙΣΑ στο Ακρωτήρι Χανίων αντίκρισε ένα ανθρώπινο κεφάλι σε μαύρη σακούλα απορριμμάτων.

Οι εργασίες στο εργοστάσιο έχουν σταματήσει και ερευνώνται μια προς μια όλες οι σακούλες απορριμμάτων που είχαν μεταφερθεί στον χώρο διαλογής το τελευταίο 10ήμερο. Κι αυτό, γιατί τότε υπολόγισε ο ιατροδικαστής Γιώργος Μυλωνάκης ότι επήλθε ο θάνατος του άγνωστου άνδρα που φέρεται να ήταν ασιατικής καταγωγής και ηλικίας μεταξύ 30 και 40 χρόνων.

Λίγες ώρες μετά την εύρεση του κεφαλιού, στο εργοστάσιο της ΔΕΔΙΣΑ, εντοπίστηκε μια ακόμη μαύρη σακούλα στην οποία υπήρχαν τα πόδια, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες στην ίδια σακούλα υπήρχαν και τα σπλάχνα του δολοφονημένου και διαμελισμένου άντρα.  Οι έρευνες στον χώρο εναπόθεσης των απορριμμάτων συνεχίζονται προκειμένου να βρεθούν και τα χέρια που – εφ’ οσον δεν έχουν αλλοιωθεί – είναι πιθανόν να οδηγήσουν και στην ταυτότητά του μέσω αναγνώρισης των δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Στο μεταξύ οι έρευνες των αστυνομικών έχουν στραφεί στην πορεία που ακολούθησε ένα συγκεκριμένο όχημα το οποίο μετέφερε απορρίμματα από το Ρέθυμνο στην μονάδα διαχείρισης απορριμμάτων στα Χανιά.  Και αυτό γιατί οι υπεύθυνοι της μονάδας ανέφεραν στους αστυνομικούς πως το πρώτο μακάβριο εύρημα αφορούσε σε διαλογή η οποία γινόταν στα απορρίμματα που είχαν εκφορτωθεί από το Ρέθυμνο.

Συλλέγοντας στοιχεία από το περιεχόμενο των απορριμμάτων οι αστυνομικοί προσπαθούν να συνθέσουν την διαδρομή που ακολούθησε το όχημα προκειμένου να μπορέσουν να χαρτογραφήσουν την ευρύτερη περιοχή και τα σημεία όπου υπάρχουν κάδοι απορριμμάτων, ώστε να επικεντρώσουν την έρευνά τους σε αυτούς. Προς το παρόν θεωρείται ως πλέον πιθανό το έγκλημα να συνέβη σε περιοχή του Ρεθύμνου και μετά τον τεμαχισμό του πτώματος τα μέλη του να μοιράστηκαν σε μαύρες σακούλες σκουπιδιών και να πετάχτηκαν σε διάφορους κάδους απορριμμάτων.

Παράλληλα, διεξάγεται έρευνα σε απομακρυσμένες κτηνοτροφικές μονάδες και αγροτοκαλλιέργειες της περιοχής, για να εξακριβωθεί αν έχει εξαφανιστεί κάποιος αλλοδαπός εργάτης τις τελευταίες δέκα ημέρες. Ωστόσο, το γεγονός ότι μέχρι στιγμής δεν έχει δηλωθεί εξαφάνιση, ίσως σημαίνει ότι το θύμα ήταν μη νόμιμος μετανάστης που απασχολείτο παράνομα από τον εργοδότη, ο οποίος μπορεί να θέλει να αποφύγει τα μπλεξίματα με το νόμο. Στο μεταξύ, ο ιατροδικαστής έστειλε στα ειδικά εργαστήρια δείγμα γενετικού υλικού του θύματος, από το οποίο ενδέχεται να αποκαλυφθεί η ταυτότητά του.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση