Θεσσαλονίκη: Ο 29χρονος που σκότωσε τον 64χρονο είχε ισχυριστεί ότι δολοφόνησε δύο αλλοδαπούς

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 21 Ιουλίου 2023 00:10 Θεσσαλονίκη: Ο 29χρονος που σκότωσε τον 64χρονο είχε ισχυριστεί ότι δολοφόνησε δύο αλλοδαπούς

Ο νεαρός είχε πάει στις 18 Ιουλίου σε αστυνομικό τμήμα και υποστήριξε ότι σκότωσε δύο - Ο 64χρονος βρέθηκε μέσα σε λίμνη αίματος

Ένα ακόμη έγκλημα υποστήριξε, λίγες μέρες νωρίτερα, ότι διέπραξε ο 29χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης της δολοφονίας του 64χρονου, στη Μενεμένη Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, ο 29χρονος είχε πάει στις 18 Ιουλίου σε αστυνομικό τμήμα και υποστήριξε ότι σκότωσε δύο αλλοδαπούς, οι οποίοι την προηγούμενη μέρα αποπειράθηκαν να τον ληστέψουν με αιχμηρό αντικείμενο. Οι ισχυρισμοί του δεν επαληθεύθηκαν, ωστόσο οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται.

Πληροφορίες από αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο 29χρονος είχε απασχολήσει τις Αρχές για υποθέσεις κλοπής και ναρκωτικών και είχε αποφυλακιστεί το 2022.

Στις 7 το πρωί της Πέμπτης (20/7), ο 29χρονος πήγε στην Ασφάλεια και ομολόγησε ότι σκότωσε τον 64χρονο. Ο ίδιος οδήγησε τους αστυνομικούς σε διαμέρισμα επί της οδού Καζαντζάκη, στη Μενεμένη, όπου η σορός του 64χρονου βρέθηκε μέσα σε λίμνη αίματος.

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση