Κατέρρευσε γέφυρα στην Πάτρα - Υπάρχουν νεκροί, τραυματίες και εγκλωβισμένοι

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 23 Ιουλίου 2023 14:10 Κατέρρευσε γέφυρα στην Πάτρα - Υπάρχουν νεκροί, τραυματίες και εγκλωβισμένοι

Κλήθηκε μεγάλος αριθμός ασθενοφόρων στο σημείο Τεράστια κινητοποίηση της ΕΜΑΚ, αναζητά με σκύλο σημεία ζωής στα συντρίμμια - Κατά πληροφορίες, οι νεκροί είναι ρομά που αναζητούσαν δροσιά κάτω από τη γέφυρα.

Τουλάχιστον 2 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί από την κατάρρευση γέφυρας στην Πάτρα, το μεσημέρι της Κυριακής (23.07.2023).

Πρόκειται για τη γέφυρα στην οδό Διοδώρου, στα Μποζαΐτικα της Πάτρας, κομμάτι της οποίας έπεσε. Σύμφωνα με το OPEN, τουλάχιστον 2 είναι νεκροί και 4 έχουν τραυματιστεί, ενώ υπάρχει μεγάλη επιχείρηση για να βρεθούν εγκλωβισμένοι. Πληροφορίες αναφέρουν πως είναι 6-7 περίπου.

Οι άνθρωποι που ήταν κάτω από την γέφυρα ήταν Ρομά, που είχαν πάει για να βρουν σκιά. Ειδικά μηχανήματα και εκπαιδευμένοι σκύλοι επιχειρούν στα συντρίμμια για να εντοπίσουν εγκλωβισμένους.

Στην επιχείρηση συνολικά συμμετέχουν δεκάδες πυροσβέστες, η 6η ΕΜΑΚ, ασθενοφόρα καθώς και μεγάλη δύναμη της Αστυνομίας που προχώρησε σε διακοπή κυκλοφορίας στους γύρω δρόμους.

Με εντολή του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ στην εφημερία εκτός του “Αγίου Ανδρέα” μπαίνει και το νοσοκομείο του Ρίου.

Αυτόπτης μάρτυρας αναφέρει πως ξαφνικά έπεσε η γέφυρα πάνω τους, και πως αυτός γλύτωσε από θαύμα. 

Δείτε βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση