Φωτιά στη Ρόδο: Εικόνες που σοκάρουν με νεκρά ελάφια στους δρόμους

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 23 Ιουλίου 2023 19:36 Φωτιά στη Ρόδο: Εικόνες που σοκάρουν με νεκρά ελάφια στους δρόμους

Φρίκη προκαλούν εικόνες από ελάφια που κείτονται νεκρά στις παρυφές δρόμων της Ρόδου, όπου η φωτιά έκαψε εκτάσεις. ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ!

Στη μανία των πύρινων μετώπων είναι παραδομένη για έκτη ημέρα η Ρόδος, καθώς η πυρκαγιά που κατακαίει πευκοδάση κινείται εκτός ελέγχου σε πολλά μέτωπα.

Αποκαρδιωτικές είναι οι εικόνες από τις καμένες εκτάσεις, που αφήνει πίσω της η πύρινη λαίλαπα. Η φωτιά έχει κάψει χιλιάδες στρέμματα δάσους, περιουσίες, ενώ και πολλά άτυχα ζώα έχασαν τη ζωή τους.

Σοκ προκαλούν οι εικόνες με τα νεκρά ελάφια μέσα στον δρόμο, με τα άτυχα ζώα να μην προλαβαίνουν να ξεφύγουν από τις φλόγες.

Σημειώνεται ότι τα συγκεκριμένα ελάφια ανήκουν σε προστατευόμενο είδος που ζει στη Ρόδο και ο πληθυσμός τους είναι ήδη χαμηλός.

ΠΡΟΣΟΧΗ, ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ!

Φωτιά στη Ρόδο: Εικόνες που σοκάρουν με νεκρά ελάφια στους δρόμους
ΕΡΤ

Φωτιά στη Ρόδο: Εικόνες που σοκάρουν με νεκρά ελάφια στους δρόμους
ΕΡΤ

πηγή: news247.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση