Μαριάννα Βαρδινογιάννη: Σήμερα η κηδεία σε στενό οικογενειακό κύκλο

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2023 09:34 Μαριάννα Βαρδινογιάννη: Σήμερα η κηδεία σε στενό οικογενειακό κύκλο

Σήμερα Τετάρτη (26.07.2023) θα γίνει η κηδεία της Μαριάννας Βαρδινογιάννη, η οποία πέθανε σε ηλικία 80 ετών. 

Μέχρι και σήμερα δεν είχε γίνει γνωστό το πότε και που θα γίνει η κηδεία της Μαριάννας Βαρδινογιάννη, παρά μόνο ότι θα είναι σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Η τελετή της κηδείας θα γίνει στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στην οικία Βαρδή Βαρδινογιάννη στην Εκάλη στις 9:30 το πρωί.

Θα ακολουθήσει η ταφή στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών στις 11:00 το πρωί, επίσης σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Την Δευτέρα και μετά την είδηση του θανάτου της, η οικογένειά της είχε ανακοινώσει πως η κηδεία της και η ταφή της θα είναι σε στενό οικογενειακό κύκλο.

«Με βαθύτατη θλίψη, η οικογένεια Βαρδή Ι. Βαρδινογιάννη ανακοινώνει ότι η αγαπημένη σύζυγος, μητέρα και γιαγιά, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Πρέσβυς Καλής Θελήσεως της UNESCO, Πρόεδρος του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων παιδιών με καρκίνο», έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα 24 Ιουλίου 2023.

Η εξόδιος ακολουθία και η ταφή θα πραγματοποιηθούν σε στενό οικογενειακό κύκλο», ανέφερε η ανακοίνωση που εκδόθηκε από το Ίδρυμα Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση