Πρωτοφανές αντάρτικο: Η ΚΟ των Σπαρτιατών... καταγγέλλει τον Στίγκα που «άδειασε» βουλευτή του για Κασιδιάρη!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2023 21:01 Πρωτοφανές αντάρτικο: Η ΚΟ των Σπαρτιατών... καταγγέλλει τον Στίγκα που «άδειασε» βουλευτή του για Κασιδιάρη!

Σε μια πρωτοφανή για τα κοινοβουλευτικά δεδομένα κίνηση προχώρησε η Κοινοβουλευτική Ομάδα των Σπαρτιατών, με τον γραμματέα να καταδικάζει δημόσια τις «απαράδεκτες» δηλώσεις του προέδρου, Βασίλη Στίγκα.

Η δήλωση του Γιάννη Δημητροκάλη συνυπογράφεται από 9 μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Σπαρτιατών, γεγονός που δείχνει τη δυναμική του Ηλία Κασιδιάρη στο εσωτερικό του κόμματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι μόνοι βουλευτές που δεν υπογράφουν είναι ο ίδιος ο επικεφαλής του κόμματος, Βασίλης Στίγκας, ο Γεώργιος Ασπιώτης και ο Μιχάλης Γαυγιωτάκης. Ωστόσο, οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι οι κ. Ασπιώτης και Γαυγιωτάκης -παρότι δεν υπέγραψαν- στηρίζουν τους υπόλοιπους βουλευτές κατά Στίγκα. Πράγμα που σημαίνει ότι οι 11 «αντάρτες» μπορούν να δημιουργήσουν δική τους Κοινοβουλευτική Ομάδα!

Υπενθυμίζεται πως, νωρίτερα, ο κ. Στίγκας είχε ενοχληθεί από την τοποθέτηση του βουλευτή Κωνσταντίνου Φλώρου, ο οποίος είχε μιλήσει για την υποψηφιότητα Κασιδιάρη στον δήμο της Αθήνας.

Ο Βασίλης Στίγκας έχει προαναγγείλει εξελίξεις, σε δήλωση που αναμένεται να κάνει το πρωί της Παρασκευής.

πηγή: iefimerida.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση