Κινηματογραφική πρόταση γάμου στη Θεσσαλονίκη: Πήγαν σινεμά και είδε στην οθόνη τον... αγαπημένο της (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 31 Ιουλίου 2023 16:42 Κινηματογραφική πρόταση γάμου στη Θεσσαλονίκη: Πήγαν σινεμά και είδε στην οθόνη τον... αγαπημένο της (ΒΙΝΤΕΟ)

Αντιμέτωπη με μία ευχάριστη έκπληξη ήρθε μία νεαρή κοπέλα στη Θεσσαλονίκη, η οποία πήγε να παρακολουθήσει μία ταινία σε θερινό σινεμά και τελικά βρέθηκε να δέχεται μία… κινηματογραφική πρόταση γάμου από τον σύντροφό της.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Πρωινή ενημέρωση», το περιστατικό έλαβε χώρα σε θερινό κινηματογράφο στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης, όπου βρέθηκε ανυποψίαστη μέλλουσα νύφη παρέα με μία φίλη της προκειμένου να παρακολουθήσουν κάποια ταινία.

Ωστόσο, όταν ξεκίνησε η προβολή, στη μεγάλη οθόνη αντί για τους τίτλους της ταινίας εμφανίστηκε ο… σύντροφός της!

Η πρωτότυπη πρόταση γάμου και η έκπληξη της νύφης

Συγκεκριμένα, στο σχετικό βίντεο που ξεκίνησε να προβάλλεται στον κινηματογράφο, ο σύντροφος της νεαρής κοπέλας καταγράφεται να πηγαίνει στο πατρικό της σπίτι και να ζητάει το χέρι της από τους γονείς της, με εκείνους να απαντούν θετικά.

Το βίντεο καταλήγει με τον νεαρό να καταγράφεται να μπαίνει στο σινεμά όπου βρισκόταν η κοπέλα με τη φίλη της, κρατώντας μία μεγάλη ανθοδέσμη και ένα δαχτυλίδι, με την οθόνη να δίνει… πάσα στην πραγματικότητα, και τον νεαρό να εμφανίζεται «ζωντανά» εντός του σινεμά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του σχετικού ρεπορτάζ, η νεαρή κοπέλα είπε το μεγάλο «ναι» με την κινηματογραφική πρόταση γάμου να γίνεται viral.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση