ΣΥΡΙΖΑ: Συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία για την υποψηφιότητα του μπασκετμπολίστα Νίκου Παππά στον Δήμο της Αθήνας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 03 Αυγούστου 2023 17:23 ΣΥΡΙΖΑ: Συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία για την υποψηφιότητα του μπασκετμπολίστα Νίκου Παππά στον Δήμο της Αθήνας

«Ουδέποτε ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού έκανε πισωγύρισμα» επισημαίνει έμπειρο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ στο protothema.gr

Ο Νίκος Παππάς φάνηκε να τιμά τον ρόλο του πλέι μέικερ και συνεχίζει να «παίζει» στο παρκέ του ΣΥΡΙΖΑ. Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ λένε πως η χθεσινή συνάντηση του μπασκετμπολίστα με τετραμελή αντιπροσωπεία του κόμματος έγινε σε καλό κλίμα ενώ ο ίδιος φάνηκε να διατηρεί το ενδιαφέρον του για τον δήμο Αθηναίων.

«Ουδέποτε ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού έκανε πισωγύρισμα», επισημαίνει έμπειρο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ στο protothema.gr.

Ωστόσο, ο Νίκος Παππάς, έθεσε τους προβληματισμούς του.

«Λογικούς», όπως σχολίασε, ανώτατο στέλεχος του κόμματος, χωρίς να αποκαλύπτει κάτι παραπάνω.

Ένας πιθανός προβληματισμός ίσως ανακύπτει από το γεγονός ότι ο Νίκος Παππάς δεν είναι μέλος του κόμματος, ούτε ανήκει στην αυτοδιοικητική παράταξη «Ανοιχτή Πόλη».

Άλλωστε, η συγκεκριμένη παράταξη έχει προτείνει την Όλγα Μπαλαούρα. Μια άλλη σκέψη είναι ότι ενδεχομένως ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού να μην επιθυμεί να εμπλακεί στις εσωτερικές διεργασίες του κόμματος.

Πλέον, η μπάλα είναι στα χέρια των μελών της πολιτικής γραμματείας.

Την ώρα που ο χρόνος πιέζει, τα μέλη καλούνται να αποφασίσουν αν θα γίνουν δεκτά τα αιτήματα του Νίκου Παππά ή αν τελικά θα προτιμηθεί μια σολομώντεια λύση. Δηλαδή, αν τα μέλη θα επιλέξουν ένα πολιτικό πρόσωπο μέσα από το κόμμα, ένα όνομα από αυτά που ήδη έχουν προταθεί.

Υπενθυμίζεται ότι τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι είναι των Κώστα Ζαχαριάδη, Κώστα Τσουκαλά, Όλγας Μπαλαούρα αλλά και του Νίκου Φίλη.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση