Συνελήφθη επ΄αυτοφώρω ύποπτος για εμπρησμό στον Άγιο Στέφανο - Κουβαλούσε μπιτόνια με βενζίνη

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 06 Αυγούστου 2023 09:25 Συνελήφθη επ΄αυτοφώρω ύποπτος για εμπρησμό στον Άγιο Στέφανο - Κουβαλούσε μπιτόνια με βενζίνη

Ύποπτος για εμπρησμό που κουβαλούσε μπιτόνια με βενζίνη συνελήφθη στον Άγριο Στέφανο το βράδυ του Σαββάτου (05.08.23), αποκάλυψε ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Κικίλιας το πρωί της Κυριακής.  

Η ΕΛ.ΑΣ. συνέλαβε επ’ αυτοφώρω έναν ύποπτο για εμπρησμό στον Άγιο Στέφανο Αττικής, ο οποίος κουβαλούσε μπιτόνια με βενζίνη και εύφλεκτα υλικά και πρόλαβε να βάλει φωτιά, όπως δήλωσε ο Βασίλης Κικίλιας.

Σύμφωνα με τον υπουργό, το μέτωπο, ευτυχώς, δεν πρόλαβε να επεκταθεί.

«Δυστυχώς για άλλη μια φορά το ανθρώπινο χέρι παίζει έναν πολύ σημαντικό ρόλο στις 1.670 πυρκαγιές που είχαμε μέσα στον Ιούλιο», είπε ο κ. Κικίλιας, μιλώντας στο OPEN.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση